Povezane vesti
"Izađi sa mog imanja!" Dodik izbacio američkog ambasadora!
Alo 15.09.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas na posebnoj sednici Narodne skupštine RS kako mu je bivši američki ambasador Kliford Bond nudio pomoć američke vlade da mu zatvorska kazna, koja mu je pretila, bude zamenjena uslovnom kaznom. - U… »
"Rekao sam mu da izađe sa mog imanja": Dodik tvrdi da mu je američki ambasador nudio preinačenje zatvorske kazne
Večernje novosti 15.09.2021
Foto Tanjug - U vreme moje prve vlade protiv mene su pokrenuti sudski postupci zbog kupovine cveća namenjenog za polaganje na spomenike poginulima u ratu i za poklone za zvaničnike koji su dolazili - rekao je Dodik. On ističe da mu je Bond na privatnom… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas sa velikim temperaturnim oscilacijama
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 30 povezanih

Uzbuna u Rusiji, pogođena nuklearna elektrana: Strahovit napad dronovima, odjekuju eksplozije, izbio veliki požar
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane

Predsednik predstavio nove ekonomske mere: Smanjićemo cene i kamatne stope za kredite, građani će živeti bolje
RTV pre 57 minutajoš 105 povezanih

Velikan zvezde u svakom smislu: Luka Mitrović nije više igrač crveno-belih
Dnevnik pre 22 minutajoš 18 povezanih