Povezane vesti
Pijani vozač prošao na crveno i usmrtio devojku: Porodica nastradale Jovane Petković (25) najavila protest ispred zgrade suda…
Večernje novosti 16.09.2021
Foto privatna arhiva - U novembru prošle godine desila se saobraćajna nesreća kada je pijani vozač pri velikoj brzini prešao na crveno svetlo i bez tragova kočenja usmrtio moju sestru. Prema rečima očevidaca, nakon što je izašao iz auta i video moju… »
Porodica nastradale Jovane zakazala protest ispred suda: "Posle nesreće video je moju polumrtvu sestru i konstatovao da joj…
Blic 16.09.2021
Porodica nastradale Jovane Petković (25) iz Žitorađe kod Vladičinog Hana, tragično nastradale 21.novembra 2020.godine u teškoj saobraćajnoj nesreći koju je, vozeći pijan i prošavši na crveno svetlo izazvao Mladen Gigić (20) iz Niša, najavila je protest… »
Vesti dana »
Ko stoji iza kompanije za koju mnogi veruju da će kupiti NIS? Posluju više od pola veka, jedni su od najvećih svetskih proizvođača nafte
Kurir pre 2 satajoš 67 povezanih
Kreni-promeni: Pored Generalštaba, vlast bi da bez zaštite ostavi još 15 kulturnih dobara
Beta pre 8 satijoš 14 povezanih
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dmitrijev
BBC News pre 2 satajoš 77 povezanih
Privedena zbog posedovanja 95 različitih vrsta tableta sa liste psihoaktivnih supstanci
Danas pre 2 satajoš 23 povezane