Povezane vesti
Pijani vozač prošao na crveno i usmrtio devojku: Porodica nastradale Jovane Petković (25) najavila protest ispred zgrade suda…
Večernje novosti 16.09.2021
Foto privatna arhiva - U novembru prošle godine desila se saobraćajna nesreća kada je pijani vozač pri velikoj brzini prešao na crveno svetlo i bez tragova kočenja usmrtio moju sestru. Prema rečima očevidaca, nakon što je izašao iz auta i video moju… »
Porodica nastradale Jovane zakazala protest ispred suda: "Posle nesreće video je moju polumrtvu sestru i konstatovao da joj…
Blic 16.09.2021
Porodica nastradale Jovane Petković (25) iz Žitorađe kod Vladičinog Hana, tragično nastradale 21.novembra 2020.godine u teškoj saobraćajnoj nesreći koju je, vozeći pijan i prošavši na crveno svetlo izazvao Mladen Gigić (20) iz Niša, najavila je protest… »
Vesti dana »
Prekid vatre u Ukrajini: Rusija i Ukrajina dogovorile privremeno primirje, evo zašto se obustavljaju sukobi
Dnevnik pre 8 minutajoš 5 povezanih
Evropljani imaju poluge i o tome se razmatra širom kontinenta: Da li je trenutak da se uzvrati Trampu?
Danas pre 12 satijoš 1 povezana
"Nije 24 loš broj, ali mi se sviđaju moje šanse u Australiji": Đokoviću zasmetalo jedno pitanje na konferenciji
Mondo pre 23 minutajoš 3 povezane
Bolan poraz Darka Rajakovića! Toronto i srpski trener pali posle produžetka (video)
Kurir pre 3 minutajoš 3 povezane