Povezane vesti

Preminuo Minja Subota

Politika 17.09.2021
Poznati radijski i televizijski voditelj Milan Minja Subota (1938-2021), autor čuvene emisije „Muzički tobogan”, preminuo je danas u 83. godini od teške bolesti, a za sobom je ostavio veoma bogatu i plodnu karijeru svestranog autora, koji je… »

Preminuo Minja Subota

Radio 021 17.09.2021
Čuveni televizijski voditelj Minja Subota preminuo je u 83. godini života. Minja Subota je u subotu hitno prevezen u bolnicu. Prebačen je na pulmologiju zbog bolesti sa kojom se bori već duže vreme. Milan Minja Subota rođen je 8. novembra 1938… »

Preminuo Minja Subota

Telegraf 17.09.2021
On je u subotu primljen u bolnicu. Čuveni televizijski voditelj Minja Subota, koji je u subotu hitno prevezen u bolnicu, preminuo je u svojoj 82. godini. On je bio smešten na Odeljenje pulmologije zbog bolesti sa kojom se borio već duže vreme. Od… »

Ko je bio Minja Subota: Inženjer elektrotehnike koji je komponovao dečje pesme uz koje smo odrastali

Telegraf 17.09.2021
Autor je i voditelj serije "Muzički tobogan" koja je emitovana 18 godina i predstavlja rekordnu emisiju po gledanosti i popularnosti na našem televizijskom programu. Legendarni televizijski voditelj Minja Subota, koji je u subotu hitno prevezen u… »

Minja Subota, čovek sa stotinu interesovanja i zanimanja – život je posvetio umetnosti

RTS 17.09.2021
U 83. godini preminuo je čuveni televizijski voditelj i kompozitor Milan Minja Subota. Najveći deo karijere i stvaralaštva posvetio je deci. Stvarao je dečije evergrin pesme. Kažu i uticao na njihovu sreću. U autorskim emisijama želeo je da im osim… »

Preminuo Minja Subota

N1 Info 17.09.2021
Poznati srpski kompozitor, zabavljač, muzičar, fotograf i diplomirani inženjer elektrotehnike Minja Subota preminuo je noćas u 83. godini posle teške bolesti, potvrdila je porodica za Nova.rs. Oni su demantovali pisanja medija da je Minja… »

Kako je Minja Subota proslavio pesmu „Čačak“ i pomogao Breni

Nova 17.09.2021
Proslavljeni voditelj Minja Subota, koji je danas nakon duže bolesti preminuo u 83. godini, uticao je na karijere mnogih poznatih ličnosti među kojima je i karijera najpopularnije balkanske zvezde, Lepe Brene. Ona se zahvaljujući Minjinoj preporuci… »

Preminuo Minja Subota

RTV 17.09.2021
BEOGRAD - Čuveni televizijski voditelj Minja Subota preminuo je u 82. godini života. Minja Subota je u subotu hitno prevezen u bolnicu. Adamov: Minja je deo odrastanja mnogih mališana u regionu Minja Subota je bio stvaralac vrlo širokog spektra, ali… »

Adamov: Minjine pesme pevaju se i u pokidanoj Jugoslaviji

Nova 17.09.2021
Minja Subota je bio stvaralac vrlo širokog spektra, ali najviše tragova je ostalo u stvaralaštvu za decu - i emisije i dečje pesme za večna vremena, kazao je Jovan Joca Adamov, novosadski dirigent, kompozitor, producent i najbliži Minjin saradnik… »

Preminuo televizijski voditelj i kompozitor Minja Subota

Al Jazeera 17.09.2021
Minja Subota bio je autor brojnih televizijskih emisija, među kojima je najpoznatija bila ‘Muzički tobogan’, a napisao je i knjigu ‘Kako smo zabavljali Tita’. Televizijski voditelj i kompozitor Minja Subota preminuo je u 83. godini, objavila je… »

"Hvala Vam za sve poštovani Minja"– poznati se opraštaju od Subote

B92 17.09.2021
Minja Subota napustio nas je danas u 82. godini i čitav region žali zbog smrti voljenog voditelja. O veličini Minje Subote govori to da su regionalni mediji izvestili o njegovoj smrti. Jutarnji,hr, Večernji.hr i drugi pisali su o voljenom voditelju… »

Minja Subota proslavio lepu brenu: Rekao sam Minimaksu da postoji pesma "Čačak" - ostalo je istorija!

Mondo 17.09.2021
Minja Subota svojevremeno ispričao kako je Brena postala hit na radio stanicama. Minja Subota svojevremeno ispričao kako je Brena postala hit na radio stanicama Milan Minja Subota bio je srpski kompozitor, zabavljač, muzičar, fotograf i diplomirani… »

SAD sam ono što jesam jer sam rasla uz Vas: Bekvalčeva se dirljivim rečima oprostila od Subote! Hvala, čika Minja (video)

Kurir 17.09.2021
Nataša Bekvalac oprostila se putem društvenih mreža sa Minjom Subotom koji je preminuo posle borbe sa teškom bolešću u 82. godini. Pevačica koja je svoju karijeru započela u detinjstvu baš u "Muzičkom toboganu" napisala je emotivne reči i… »

Minja Subota: Inženjer elektrotehnike koji je komponovao pesme za školske klupe

Nova 17.09.2021
Čuveni televizijski voditelj Minja Subota preminuo je rano jutros u 82. godini života. Rođen je u Sarajevu 1938. godine, a bio je član Udruženja kompozitora Srbije, Udruženja muzičara džeza, zabavne, pop i rok muzike Srbije i USUFa Srbije. Osnovnu… »

Minja Subota proslavio je brenu i pesmu Čačak: Evo šta je uradio za pevačicu, napravio istoriju i vinuo je u zvezde!

Kurir 17.09.2021
Milan Minja Subota bio je srpski kompozitor, zabavljač, muzičar, fotograf i diplomirani inženjer elektrotehnike, a tužna vest o njegovoj smrti pogodila je sve. Jedan od najpopularnijih voditelja u istoriji jugoslovenske televizije, Minja Subota, u… »

Preminuo Minja Subota

Nova 17.09.2021
Poznati srpski kompozitor, zabavljač, muzičar, fotograf i diplomirani inženjer elektrotehnike Minja Subota preminuo je noćas u 82. godini posle teške bolesti, potvrdila je porodica za Nova.rs. Oni su demantovali pisanja medija da je Minja… »

"Zbog tebe mi je Subota postao omiljeni dan" Poznati se opraštaju od Minje Subote, za jedno su mu večno zahvalni

Blic 17.09.2021
Čuveni televizijski voditelj Minja Subota umro je u 82. godini života. A javne ličnosti koje su odrastale uz njegove emisije i sarađivali sa njim sada se na društvenim mrežama opraštaju od svog voljenog Minje. Leontina je na svom Instagram profilu… »

"Idol iz detinjstva": Ovako je Ceca govorila o Minji Suboti

Večernje novosti 17.09.2021
Foto: Instagram/cecaraznatovic Jednom prilikom Ceca Ražnatović slikala se sa Minjom, idolom svog detinjstva, a tada nije krila oduševljenje. Ona je na Instagramu 2017. godine objavila fotografiju sa Minjom koji ju je zagrlio, a oboje su bili nasmejani… »

Preminuo Minja Subota

RTS 17.09.2021
Kompozitor, pevač, voditelj, zabavljač, Minja Subota preminuo je u 83. godini. Minja Subota je rođen u Sarajevu 8. novembra 1938. godine. Bio je član Udruženja kompozitora Srbije, Udruženja muzičara džeza, zabavne, pop i rok muzike Srbije i USUF-a… »

Minja Subota biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana, dobija ulicu u Beogradu

Blic 17.09.2021
Čuveni Minja Subota preminuo je danas u 82. godini, a kako je najavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, čuveni televizijski voditelj biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a dobiće i ulicu u Beogradu. "Naš Minja uz koga smo svi rasli. Minja… »

Preminuo Minja Subota: Čuveni kompozitor uz čije pesme su odrasle generacije izgubio bitku u 82. godini

Kurir 17.09.2021
Milan Minja Subota preminuo je u 82. godini posle borbe sa teškom bolešću s kojom se duže vreme borio. Srpski kompozitor je pre šest dana hitno preveze na pulmologiju zbog bolesti, gde je izgubio bitku sa opakom bolešću. Vest da je preminio objavio… »

Preminuo Minja Subota

B92 17.09.2021
Čuveni televizijski voditelj Minja Subota preminuo je danas u 82. godini. Voljeni voditelj u subotu je hitno prevezen u bolnicu. Prebačen je na pulmologiju zbog bolesti sa kojom se borio već duže vreme. Srpski kompozitor je pre šest dana hitno… »

Voljeni Minja – pamtićemo ga po "Muzičkom toboganu", a bio je inženjer elektrotehnike

B92 17.09.2021
Voljeni televizijski voditelj i kompozitor, Minja Subota, preminuo je danas u Beogradu. Minja Subota je rođen u Sarajevu 8. novembra 1938 kao Milan Subota, od oca Ante i majke Desanke (rođ. Pilja). Familija Subota je srpska pravoslavna familija iz… »

Poznati se opraštaju od minje subote bolnim rečima: On je bio ukras našeg detinjstva!

Kurir 17.09.2021
Srpski voditelj i muzičar Minja Subota umro je u 82. godini nakon borbe sa teškom bolešću. Brojne poznate ličnosti oprostile su se od njega putem društvenih mreža. Prva koja je to uradila jeste pevačica Leontina Vukomanović koja je objavila niz… »

Zaplakala u programu uživo! Leontina slomljena zbog smrti Minje Subote! Ne može da zaustavi suze: Toliko je želeo da peva…

Kurir 17.09.2021
Popularna pevačica Leontina Vukokmanović uključila se u program Kurir televizije gde je govorila o poznatom kompozitoru Minji Suboti. Vest o njegovoj smrti toliko ju je potresla da je Leontina tokom celog programa plakala. - Svojim velikim radom se… »

Ceca je bila fascinirana minjom subotom: Čekala je 30 godina da ga upozna - ovako je izgledao njihov prvi susret

Mondo 17.09.2021
Legendarni Minja Subota napustio nas je danas u 83. godini. Legendarni Minja Subota napustio nas je danas u 83. godini Legendarni voditelj Minja Subota preminuo je u 83. godini. Zahvaljujući "Muzičkom toboganu" na scenu su stupile brojne javne… »

Preminuo Minja Subota: Čuveni voditelj i kompozitor izgubio bitku sa teškom bolešću

Večernje novosti 17.09.2021
Foto P. Milošević Milan Minja Subota preminuo je u 82. godini posle borbe sa teškom bolešću, s kojom se duže vreme borio. Foto: Фото: Архива Новости POGLEDAJ GALERIJU Srpski kompozitor je pre šest dana hitno prevezen na pulmologiju… »

Uz njegov "Muzički tobogan" odrasle su generacije: Evo ko je bio Minja Subota

Večernje novosti 17.09.2021
Foto: Ž. Knežević Milan Subota Minja bio je dipl. inž. elektrotehnike, srpski kompozitor, muzičar, zabavljač i fotograf. Bio je autor i voditelj dugotrajne dečje serije „Muzički tobogan“ na RTS-u (ranije TV Novi Sad) i velikog broja drugih… »

Minja Subota dobija ulicu u Beogradu: Poznato i mesto sahrane čuvenog voditelja

Večernje novosti 17.09.2021
Foto: V. Danilov/Novosti arhiva Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić dirljivim rečima oprostio se od kompozitora i voditelja Minje Subote. Minja Subota je preminuo u 82. godini, nakon što je duže vreme bio smešten na Odeljenju pulmologije… »

Sa njim odlazio deo detinjstva i odrastanja! Ognjen Amidžić slomljen nakon vesti o smrti Minje Subote, voditelj uputio kolegi…

Alo 17.09.2021
Čuveni televizijski voditelj, Minja Subota, preminuo je u 82. godini u Beogradu. Vest o smrti Minje Subote potresla je ceo region, budući da su uz poznatog voditelja odrastale generacije širom Jugoslavije. Ognjen Amidžić se emotivnom porukom na… »

Za nju je znao da će osvojiti Balkan! Malo je poznato da je Minja Subota proslavio pesmu "Čačak, čačak" i Lepu Brenu…

Alo 17.09.2021
Minja je, gostujući u emisiji „Grand magazin“ petkom, ispričao detalje iz prošlosti koje malo ko zna. Milan Minja Subota bio je srpski kompozitor, zabavljač, muzičar, fotograf i diplomirani inženjer elektrotehnike. Rođen je u Sarajevu 08… »

Minja Subota biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a evo kada dobija ulicu u Beogradu

Telegraf 17.09.2021
"Dečiji kulturni centar negovaće trajno sećanje na svog Minju" Čuveni televizijski voditelj Minja Subota, koji je preminuo danas u 82. godini, biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a dobiće i ulicu u Beogradu, najavili su nadležni. - Naš… »

Preminuo Minja Subota

Glas Amerike 17.09.2021
BEOGRAD — Kompozitor, pevač i voditelj Minja Subota preminuo je u 84. godini, objavio je RTS. Mediji su preneli da je umro posle duže bolesti. Minja Subota je rođen u Sarajevu 8. novembra 1938. godine. Bio je član Udruženja kompozitora Srbije… »

Preminuo Minja Subota

IndeksOnline 17.09.2021
BEOGRAD – Televizijski voditelj Minja Subota preminuo je u 82. godini, objavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. Beogradski mediji pišu da je Subota umro zbog teške bolesti s kojom se duže vreme borio. Subota je pre šest dana hitno… »

Preminuo Minja Subota

Prva 17.09.2021
Čuveni televizijski voditelj Minja Subota preminuo je danas u 82. godini, javljaju domaći mediji. Voljeni voditelj u subotu je hitno prevezen u bolnicu. Prebačen je na pulmologiju zbog bolesti sa kojom se bori već duže vreme. Minja Subota je bio… »

Preminuo Minja Subota

Nedeljnik 17.09.2021
Foto Screenshoot/Youtube Кompozitor, pevač, voditelj, zabavljač, Minja Subota preminuo je u 84. godini. Minja Subota je rođen u Sarajevu 08. novembra 1938. godine. Bio je član Udruženja kompozitora Srbije, Udruženja muzičara džeza, zabavne, pop i… »

Preminuo Minja Subota

Sputnik 17.09.2021
Poznati televizijski voditelj i kompozitor Minja Subota preminuo je danas u 82. godini. Minja Subota je 11. septembra hitno prevezen u bolnicu na Odeljenje pulmologije zbog bolesti sa kojom se borio već duže vreme. Kako su preneli pojedini beogradski… »

Minja Subota dobija ulicu u Beogradu; Biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana

B92 17.09.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić dirljivim rečima oprostio se od kompozitora i voditelja Minje Subote. Minja Subota je preminuo u 82. godini, nakon što je duže vreme bio smešten na Odeljenju pulmologije zbog bolesti sa kojom se borio već… »

Preminuo Minja Subota, legendarni voditelj „Muzičkog tobogana“

U centar 17.09.2021
Milan Minja Subota preminuo je u 82. godini posle borbe sa teškom bolešću s kojom se duže vreme borio. Srpski kompozitor je pre šest dana hitno preveze na pulmologiju zbog bolesti, gde je izgubio bitku sa opakom bolešću. Bio je urednik emisije… »

Preminuo Minja Subota

Noizz 17.09.2021
Čuveni televizijski voditelj Minja Subota preminuo je u 82. godini života. On je u subotu hitno prevezen u bolnicu .Prebačen je na pulmologiju zbog bolesti sa kojom se borio već duže vreme. Minja Subota je bio srpski kompozitor, zabavljač, muzičar… »

Preminuo Minja Subota

Moj Novi Sad 17.09.2021
Milan Minja Subota je u 82. godini izgubio bitku sa dugom i teškom bolešću. Srpski kompozitor je pre šest dana hitno prevezem na pulmologiju, gde je i preminuo. Minja Subota je bio srpski kompozitor, zabavljač, muzičar, fotograf i diplomirani… »

Preminuo MINJA SUBOTA: Voditelj i kompozitor koji je obeležio naša detinjstva umro u 83. godini

Mondo 17.09.2021
Voditelj preminuo u bolnici. Voditelj preminuo u bolnici Čuveni voditelj Milan Minja Subota preminuo je u 83. godini nakon što je nedavno hitno primljen u bolnicu zbog bolesti sa kojom se duže borio, javljaju beogradski mediji. Minja je pre nekoliko… »

Poslednji intervju minje subote za Kurir: Dobio je veoma značajnu nagradu, a ovako je tada govorio!

Kurir 17.09.2021
Milan Minja Subota preminuo je u 82. godini posle borbe sa teškom bolešću s kojom se duže vreme borio. Srpski kompozitor je pre šest dana hitno preveze na pulmologiju zbog bolesti, gde je izgubio bitku sa opakom bolešću. Vest da je preminio objavio… »

Odlazak legende našeg detinjstva: Nastupao u bendu, zabavljao Tita i oborio rekord sa "Muzičkim toboganom"

Mondo 17.09.2021
Čuveni voditelj Milan Minja Subota preminuo je u 83. godini nakon što je nedavno hitno primljen u bolnicu zbog bolesti sa kojom se duže borio. Čuveni voditelj Milan Minja Subota preminuo je u 83. godini nakon što je nedavno hitno primljen u bolnicu… »

Preminuo Minja Subota

Danas 17.09.2021
Preminuo je čuveni televizijski voditelj Milan Minja Subota. On je preminuo u 82. godini posle borbe sa teškom bolešću s kojom se duže vreme borio, javili su beogradski mediji. Subota je pre šest dana hitno prevezen na pulmologiju zbog bolesti, gde… »

Kako su „Muzički tobogan“ i Minja Subota ušli u legendu

Nova 17.09.2021
Preminuo je čuveni televizijski voditelj Minja Subota. Voditelj je u subotu prevezen u bolnicu, budući da mu se zdravstveno stanje pogoršalo. Subota je ležao na odeljenju za pulmologiju, zbog bolesti sa kojom se borio duže vreme. Minja Subota je bio… »

Goran Vesić se potresnim rečima oprostio od minje subote: Pesmom si nas učio da budemo dobri ljudi

Kurir 17.09.2021
Milan Minja Subota preminuo je u 82. godini posle borbe sa teškom bolešću s kojom se duže vreme borio. Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Grada Beograda, oprostio se od čuvenog kompozitora. "Naš Minja uz koga smo svi rasli. Minja koji nas je… »

Uključila se U program, pa zaplakala: Leontina u suzama zbog Minje Subote - otkrila šta joj je poslednje rekao (video)

Mondo 17.09.2021
Pevačica Leontina Vukomanović o Minji Suboti. Pevačica Leontina Vukomanović o Minji Suboti Popularna pevačica Leontina Vukokmanović ukjljučila se u program Kurir televizije gde je govorila o poznatom kompozitoru Minji Suboti. Vest o njegovoj smrti… »

Leontina, Nataša Bekvalac i Dženan kao klinci u Muzičkom toboganu Minje Subote

Nova 17.09.2021
Preminuo je čuveni televizijski voditelj Minja Subota. Voditelj je u subotu prevezen u bolnicu, budući da mu se zdravstveno stanje pogoršalo. Subota je ležao na odeljenju za pulmologiju, zbog bolesti sa kojom se borio duže vreme. Minja Subota je bio… »

Umro Minja Subota

Blic 17.09.2021
Čuveni televizijski voditelj Minja Subota umro je u 82. godini života. On je u subotu hitno prevezen u bolnicu. Prebačen je na pulmologiju zbog bolesti sa kojom se borio već duže vreme, a danas nas je zauvek napustio. Minja Subota je bio srpski… »

Ceca je 30 godina čekala da se slika s njim: Pevačica je ostala fascinirana Minjom Subotom, nekad su se ovako zajedno smejali

Kurir 17.09.2021
Legendarni voditelj Minja Subota preminuo je u 82. godini, a brojne poznate ličnosti oprostile su se od njega na društvenim mrežama. Jednom prilikom Ceca Ražnatović slikala se sa Minjom, idolom svog detinjstva, a tada nije krila oduševljenje. Ona je… »

Tuga! Preminuo Minja Subota!

Alo 17.09.2021
Šok. Čuveni televizijski voditelj Minja Subota, koji je u u subotu hitno prevezen u bolnicu, preminuo je. Milan Minja Subota je srpski kompozitor, zabavljač, muzičar, fotograf i diplomirani inženjer elektrotehnike. Rođen je u Sarajevu 08. novembra… »

Generacije su ga obožavale o njegovom osvajanju supruge dugo se pričalo, porodicu nije eksponirao u javnosti, a prošao je…

Alo 17.09.2021
Komponovao je veliki broj pesama zabavnog karaktera. Isto tako, šansone su bile sastavni dio njegovog kompozitorskog delovanja. Milan Minja Subota je srpski kompozitor, zabavljač, muzičar, fotograf i diplomirani inženjer elektrotehnike. Rođen je u… »

Čuveni voditelj nije izdržao! Evo od čega je preminuo Minja Subota

Alo 17.09.2021
Minja Subota je u subotu hitno prevezen prebačen na pulmologiju zbog bolesti sa kojom se bori već duže vreme. Čuveni televizijski voditelj Minja Subota preminuo je u 82. godini života, nakon borbe sa teškom bolešću. Čuveni televizijski voditelj… »

Dobija i ulicu u Beogradu! Evo gde će biti sahranjen čuveni Minja Subota

Alo 17.09.2021
Vest o smrti poznatog voditelja šokirala je mnoge. Vest da je Minja Subota preminuo šokirala je i rastužila generacije širom Srbije. Subota je preminuo u 82. godini, nakon što je duže vreme bio smešten na Odeljenju pulmologije zbog bolesti sa kojom… »

Leontina slomljena zbog smrti minje subote: Pevačica zaplakala u programu uživo

Večernje novosti 17.09.2021
Foto: Kurir TV printskrin Vest o njegovoj smrti toliko ju je potresla da je Leontina tokom celog programa plakala. - Svojim velikim radom se zalagao da stvari za decu budu kontrolisane. Ne znam kako ćemo nastaviti ono što je on uradio - rekla je… »

Nije izdržao protiv opake bolesti! Evo kako je Minja Subota proveo poslednje dane života

Alo 17.09.2021
Čuveni televizijski voditelj, Minja Subota, preminuo je u 82. godini u Beogradu. Vest o smrti Minje Subote potresla je ceo region, budući da su uz poznatog voditelja odrastale generacije širom Jugoslavije. Zdravstveno stanje Minje Subote u subotu se… »

Tajna minjinog prezimena: Emisija se emitovala nedeljom, a on se zvao Subota

Večernje novosti 17.09.2021
Foto: V. Danilov/Novosti arhiva Minja Subota je bio smešten na Odeljenje pulmologije zbog bolesti sa kojom se borio već duže vreme. Foto: Фото: В. Данилов/Новости архива POGLEDAJ GALERIJU Za čuvenim voditeljem tuguju mnogi… »

"Muzički tobogan" emitovao se nedeljom, a on se zvao Subota: Koja je bila tajna Minjinog prezimena?

Telegraf 17.09.2021
Svi znaju pesme koje je komponovao, a koje se i danas pevaju u predškolskim ustanovama i školama poput "Deca su ukras sveta", "Išli smo u Afriku", "Rekao sam brezi i topoli", "Razbole se lisica"... Čuveni televizijski voditelj Minja Subota, koji je u… »

Vesti dana »