Povezane vesti
Ubadao ih je nožem i rekao - samo još malo i završio sam: Jezivo svedočenje napadnutih ljudi, pomahnitali komšija ih je izbo…
Večernje novosti 20.09.2021
Foto: J. Ć. U tom trenutku on je video kako će supruga sa ćerkicom da uđe u dvorište komšije Ilića, pa je mene pustio i kreće prema njima. Marija je uspela da odgurne dete, pa je napao nju. Odgurnuo sam ga, ali sam pao i ja. U sledećoj sceni on je izned… »
Užas u selu kod niša: Majku devojčice ubo nožem i podigao je, oca izbo pa rekao „još malo i gotov sam“... I tu nije stao!…
Blic 20.09.2021
„Suprug se branio dok je on vitlao nožem na ulici. Videla sam da je pogledao u mene i u moju ćerku a potom krenuo za nama. U dvorištu komšije Saše Ilića je bilo ljudi, uzela sam dete i ugurala ga kroz kapiju. Osetila sam u tom trenutku da je iza mene… »
Vesti dana »

Evo koliko je karata prodato za Zvezda - Leh: Poljake čeka pakao i krcata Marakana
Telegraf pre 47 minutajoš 28 povezanih

"Kad Tramp ovo čuje, biće gneva..." Zna se šta je Zelenski sad uradio, kakvu odluku je saopštio!
Alo pre 42 minutajoš 135 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 5 satijoš 21 povezana