Povezane vesti
Ubadao ih je nožem i rekao - samo još malo i završio sam: Jezivo svedočenje napadnutih ljudi, pomahnitali komšija ih je izbo…
Večernje novosti 20.09.2021
Foto: J. Ć. U tom trenutku on je video kako će supruga sa ćerkicom da uđe u dvorište komšije Ilića, pa je mene pustio i kreće prema njima. Marija je uspela da odgurne dete, pa je napao nju. Odgurnuo sam ga, ali sam pao i ja. U sledećoj sceni on je izned… »
Užas u selu kod niša: Majku devojčice ubo nožem i podigao je, oca izbo pa rekao „još malo i gotov sam“... I tu nije stao!…
Blic 20.09.2021
„Suprug se branio dok je on vitlao nožem na ulici. Videla sam da je pogledao u mene i u moju ćerku a potom krenuo za nama. U dvorištu komšije Saše Ilića je bilo ljudi, uzela sam dete i ugurala ga kroz kapiju. Osetila sam u tom trenutku da je iza mene… »
Vesti dana »
Situacija sa NIS-om pod američkim sankcijama: opcije za rešenje i potencijalni kupci
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 24 povezane
U Bujanovcu se evro u utorak u menjačnicama prodavao i po 120 dinara, uz ocenu da će, zbog velike tražnje, kurs biti još viši.
OK radio pre 5 satijoš 10 povezanih
Narodna banka umiruje javnost: Tržište je stabilno, posedujemo rekordnu količinu deviznih rezervi
Bujanovačke pre 1 satjoš 27 povezanih