Povezane vesti
Dobrodošli u ZSO! Transparenti osvanuli i u Severnoj Mitrovici
Alo 20.09.2021
Posle Jarinja, obeležja ZSO i u Severnoj Mitrovici. U Severnoj Mitrovici postavljeni su takođe transparenti dobrodošlice u ZSO, nakon što je to učinjeno na Jarinju. Transparenti na kojima piše "Dobro došli u Zajednicu srpskih opština" večeras su se… »
Dobro došli u Zajednicu srpskih opština Građani postavili transparent na Jarinju
Alo 20.09.2021
Transparenti i šatori na Jarinju - Dobro dođli u ZSO. Grupa građana je večeras na Jarinju, gde borave tokom celog dana, razvila transparent na kome piše: Dobro došli u Zajednicu srpskih opština. Kako javlja naš reporter, okupljen narod je postavljanje… »
Ekskluzivan snimak Juriš do zuba naoružanih pripadnika ROSU, razbijačima probijaju barikade
Alo 20.09.2021
Krenuli sa 13 borbenih vozila. Na prelazu Brnjak u toku je pregrupisavanje pripadnika ROSU, saznaje Alo! Trinaest borbenih vozila od kojih su dvoje napred razbijači za barikade, idu ka Brnjaku. Trenutno su od Gazovoda ka prelazu. M.J. 17:19… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 15 minutajoš 26 povezanih

U Srbiji u aprilu izdato 14,9 odsto manje građevinskih dozvola nego lane
Nova ekonomija pre 1 satjoš 12 povezanih

Blez Metrueli postaje prva žena na čelu MI6 u istoriji
Serbian News Media pre 3 satajoš 15 povezanih