Povezane vesti
Kad je Mali bio Mali: Ministar o detinjstvu, nadimku Sige, vojničkim danima i druženju sa Hilari Svonk
Blic 23.09.2021
Ministar finansija Siniša Mali u sredu je govorio o svom detinjstvu i mladosti, porodici, studijama u Sjedinjenim Američkim državama, ali i sada već čuvene fotografije sa holivudskom glumicom na Rolan Garosu. Govoreći o detinjstvu, Mali se prisetio kako… »
Prepoznajete li dečaka sa slike: Danas je ministar u Vladi - a nekada je ovako izgledao Siniša Mali (foto)
Večernje novosti 22.09.2021
Foto: Prva Printskrin Na samom početku emisije ministar Mali je govorio o svom detinjstvu i mladosti, a pokazane su i slike na kojima se vidi kako je ministar tada izgledao. Foto: Prva Printskrin - U tom vremenu sam tražio sam da mi se kupi enciklopedija… »
Vesti dana »

"Običan faul, a crveni?": Gaćinović hteo pobedu, nije hteo da ćuti na sudiju
Mondo pre 10 minutajoš 72 povezane

Početak prijemnih ispita na Univerzitetima u Beogradu i Novom Sadu uz različite trendove u broju prijava
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 32 povezane

Zajedno su harali po Americi, a sada u Partizanu: Milton vrlo dobra zna Sterlinga Brauna, ali i Zvezdinu "zver"
Mondo pre 21 minutajoš 42 povezane

(VIDEO) Muškarci iz prostorija SNS-a u Valjevu gađali građane jajima i flašama, razbijen izlog
N1 Info pre 11 minutajoš 14 povezanih