Povezane vesti
Kad je Mali bio Mali: Ministar o detinjstvu, nadimku Sige, vojničkim danima i druženju sa Hilari Svonk
Blic 23.09.2021
Ministar finansija Siniša Mali u sredu je govorio o svom detinjstvu i mladosti, porodici, studijama u Sjedinjenim Američkim državama, ali i sada već čuvene fotografije sa holivudskom glumicom na Rolan Garosu. Govoreći o detinjstvu, Mali se prisetio kako… »
Prepoznajete li dečaka sa slike: Danas je ministar u Vladi - a nekada je ovako izgledao Siniša Mali (foto)
Večernje novosti 22.09.2021
Foto: Prva Printskrin Na samom početku emisije ministar Mali je govorio o svom detinjstvu i mladosti, a pokazane su i slike na kojima se vidi kako je ministar tada izgledao. Foto: Prva Printskrin - U tom vremenu sam tražio sam da mi se kupi enciklopedija… »
Vesti dana »
Gašić sa ministarkom odbrane Španije o saradnji u oblasti odbrane i političko-bezbednosnoj situaciji
Serbian News Media pre 19 minutajoš 35 povezanih
Vladina uredba: Dizel za poljoprivrednike 184 dinara na svim pumpama
Radio 021 pre 3 satajoš 44 povezane
Đurić: Članstvo u EU bi Zapadnom Balkanu donelo više stabilnosti i oslabilo etnonacionalizam
Beta pre 9 minutajoš 21 povezana
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 3 satajoš 117 povezanih
Petrović (SRCE) za TV N1: Vlast zloupotrebljava institut autentičnog tumačenja, to što su članovi Saveta REM podneli ostavke SNS tumači da nisu
Glas Šumadije pre 38 minutajoš 21 povezana