Povezane vesti

Avioni Vojske Srbije nadletali prelaz Jarinje

Slobodna Evropa 25.09.2021
Nekoliko aviona Vojske Srbije nadleteli su prelaz Jarinje između Srbije i Kosova, javio je 25. septembra javni servis Srbije Radio televizija Srbije (RTS). Kako RTS navodi, poslednji let zabeležen je oko 14 časova, a pre toga dva aviona su preletela… »

Kurti sazvao sastanak prištinskog Saveta bezbednosti

Politika 25.09.2021
PRIŠTINA - Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti sazvao je za večeras sastanak prištinskog Saveta bezbednosti zbog aktuelne situacije na severu pokrajine, prenosi Tanjug. Kurti je to saopštio na konferenciji za novinare na kojoj… »

Jarinje nadletali "migovi" Vojske Srbije

Dnevnik 25.09.2021
JARINjE: Borbeni avioni Vojske Srbije u dva navrata nadletali su danas oko podneva prostor kod administrativnog prelaza Jarinje. Kako je Tanjugu potvrđeno, "migovi" Vojske Srboje patrolirali su vazdušnim prostorom iznad prelaza Jarinje. Proteklih dana… »

Srpski migovi patroliraju iznad Jarinja (VIDEO)

Vesti online 25.09.2021
Borbeni avioni Vojske Srbije u dva navrata nadletali su danas oko podneva prostor kod administrativnog prelaza Jarinje. Kako je Tanjugu potvrđeno, “migovi” Vojske Srbije patrolirali su vazdušnim prostorom iznad prelaza Jarinje. Proteklih dana… »

Savet bezbednosti u PR: Ostajemo privrženi očuvanju reda...

Dnevnik 25.09.2021
PRIŠTINA: Posle sastanka tzv. Saveta bezbednosti u Prištini kojim je večeras predsedavao premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izdato je saopštenje u kojem se navodi da ''kosovske institucije ostaju privržene očuvanju reda… »

Šesti dan protesta na severu KiM, avioni nadletali Jarinje

RTS 25.09.2021
Šesti je dan protesta Srba sa Kosova i Metohije nezadovoljnih raspoređivanjem specijalnih snaga policije na Jarinje i Brnjak i odlukom Prištine o zameni registarskih tablica. Dva aviona Vojske Srbije u dva navrata oko podne nadletela su Jarinje. 25… »

Jarinje nadletali „migovi” Vojske Srbije

Politika 25.09.2021
JARINjE – Borbeni avioni Vojske Srbije u dva navrata nadletali su danas oko podneva prostor kod administrativnog prelaza Jarinje. Kako je Tanjugu potvrđeno, „migovi” Vojske Srbije patrolirali su vazdušnim prostorom iznad prelaza Jarinje. Proteklih… »

“Avioni iznad Jarinja nisu pretnja već…”

Vesti online 25.09.2021
Predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun izjavio je da to što su se helikopteri i avioni VS pojavili nad administrativnim prelazima kao i pokreti motorizovanih jedinica nije nikome pretnja, već upozorenje i preventivna poruka premijeru… »

"Avioni nisu pretnja već upozorenje. To je naša poruka mira"

B92 25.09.2021
To što su se helikopteri i avioni VS pojavili nad graničnim prelazima kao i pokreti motorizovanih jedinica nije nikome pretnja. To je izjavio predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun i dodao da oni predstavljaju upozorenje i preventivnu… »

Drecun: Avioni nad graničnim prelazima nisu pretnja već upozorenje i preventiva

RTV 25.09.2021
BEOGRAD - Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun izjavio je večeras da to što su se helikopteri i avioni Vojske Srbije pojavili nad graničnim prelazima kao i pokreti motorizovanih jedinica nije nikome pretnja, već… »

Drecun: Avioni nisu pretnja, već upozorenje i preventiva

Dnevnik 25.09.2021
BEOGRAD: Predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun izjavio je večeras da to što su se helikopteri i avioni VS pojavili nad graničnim prelazima kao i pokreti motorizovanih jedinica nije nikome pretnja, već upozorenje i preventivna poruka… »

Poruka Kurtiju: "Spremnost na dijalog se ne pokazuje dugim cevima, snajperima i oklopnim vozilima"

B92 25.09.2021
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković još jednom se oglasio povodom aktuelnih dešavanja na severu KiM. Saopštenje prenosimo u celosti. "Osvedočeni ekstremista Aljbin Kurti ponovo je danas potvrdio da je spreman da za šaku glasova… »

Kurti sazvao sastanak Veća bezbednosti Kosova

B92 25.09.2021
Kosovski premijer Aljbin Kurti sazvao je sastanak Veća bezbednosti Kosova u večernjim satima, zbog aktuelne situacije na severu, prenosi "Kosovo onlajn" i Koha. Premijer je to saopštio nakon što je na konferenciji za novinare govorio o napetoj… »

Kurti sazvao sastanak prištinskog Saveta bezbednosti

RTV 25.09.2021
PRIŠTINA - Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti sazvao je za večeras sastanak prištinskog Saveta bezbednosti zbog aktuelne situacije na severu pokrajine. Kurti je to saopštio na konferenciji za novinare na kojoj je govorio o… »

Tenkovi Vojske Srbije krenuli iz Raške? (VIDEO)

Vesti online 25.09.2021
Vojska Srbije upravo premešta tenkove i oni su viđeni na putu od garnizona Raška ka administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom. Na društvenim mrežama pojavio se snimak kolone tenkova koja je prema za sada nepotvrđenim informacijama krenula iz… »

Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu moćnih oklopnjaka koja je krenula iz Raške (foto/video)

Kurir 25.09.2021
Vojska Srbije upravo premešta tenkove i oni su viđeni na putu od garnizona Raška ka administrativnoj liniji. Na društvenim mrežama pojavio se snimak kolone tenkova koja je prema za sada nepotvrđenim informacijama krenula iz Raške ka… »

Srpski tenkovi na putu ka jarinju? Kolona srpskih oklopnjaka krenula iz Raške (foto/video)

Večernje novosti 25.09.2021
Foto: Fejsbuk/Direktno s Kosmeta Na društvenim mrežama pojavio se snimak kolone tenkova koja je prema za sada nepotvrđenim informacijama krenula iz Raške ka administrativnoj liniji sa KiM. U pitanju su navodno modernizovani tenkovi T-72 MS opremljeni… »

Još jedan helikopter iznad Jarinja: Posle srpskih "letećih tvrđava", KFOR digao svoju letelicu (video)

Večernje novosti 25.09.2021
Foto: Printskrin Kosovo online Ranije danas na nebu iznad administrativne linije kod Jarinja u dva navrata naletali su migovi Vojske Srbije. Okupljeni Srbi, koji već šesti dan protestuju zbog uvođenja reciprociteta prema srpskim registarskim oznakamam… »

Tenkovi Vojske Srbije upravo na putu za Jarinje! Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške (foto/video)

Pravda 25.09.2021
Vojska Srbije upravo premešta tenkove ka administrativnom prelazu Jarinje! Na društvenim mrežama pojavio se snimak kolone tenkova koja je prema za sada nepotvrđenim informacijama krenula iz Raške ka administrativnoj liniji sa KiM. Modernizovani… »

Srbija! Orilo se na jarinju: Srpski migovi nadletali, Rosu gledale Vulin: Srbija ima pravo da nadleće svaki deo svoje…

Kurir 25.09.2021
JARINJE - Dva borbena aviona Vojske Srbije u dva navrata oko podneva nadletela su administrativni prelaz Jarinje. Pojavljivanje aviona izmamilo je aplauze okupljenih koji su uzvikivali "Srbija, Srbija". Naime, avioni Vojske Srbije danas su patrolirali… »

Vojska iznad Jarinja: Srpski borbeni avioni nadleću administrativnu liniju (video)

Blic 25.09.2021
Dva borbena aviona Vojske Srbije u dva navrata nadletala su danas oko podneva prostor kod administrativnog prelaza Jarinje. Pojavljivanje aviona izmamilo je aplauze okupljenih, koji su uzvikivali "Srbija, Srbija", preneo je RTS. Proteklih dana prostor kod… »

Velike sile znale za akciju rosu na severu KiM! Kurtiju dale zeleno svetlo za upad!

Pravda 25.09.2021
Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju rekao je da je situacija na administrativnim prelazima ista kao i prethodnih dana. "S jedne strane specijalci sa dugim cevima onemogućavaju slobodno kretanje ljudi, a s druge legitiman… »

Drecun otkriva: Velike sile znale za akciju rosu na severu Kosmeta, Kurtiju dale zeleno svetlo za upad!

Kurir 25.09.2021
BEOGRAD - Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju rekao je da je situacija na administrativnim prelazima ista kao i prethodnih dana. "S jedne strane specijalci sa dugim cevima onemogućavaju slobodno kretanje ljudi, a s druge… »

Srpski migovi nadleću Jarinje: Avioni Vojske Srbije prate situaciju na administrativnom prelazu (VIDEO)

Večernje novosti 25.09.2021
Foto: Printskrin/Jutjub/Kosovo onlajn Srpski migovi nadletali su Jarinje danas oko podneva, što je burno pozdravljeno od Srba koji su u znak protesta zbog uvođenja reciprociteta za registarske tablice i prisustva specijalnih jedinica Rosu na severu… »

Šesti dan protesta na Kosovu: Napeta noć na Jarinju i Brnjaku, prostor oko administtrativne linije nadleću helikopteri

Blic 25.09.2021
Srbi sa severa Kosova i Metohije šesti dan zaredom protestuju na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak protiv mera koje su uvele prištinske vlasti, a prema kojima vozila sa srpskim registarskim tablicama moraju da imaju privremene kosovske tablice… »

Drecun: Kurti dobio zeleno svetlo od dela međunarodne zajednice

Dnevnik 25.09.2021
BEOGRAD: Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun optužio je danas deo međunarodne zajednice da je znao da Priština priprema akciju na severu KiM jer ih je, kako tvrdi, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin… »

Udar Prištine na Srbe i zbog istine o račku: Zbog šake glasova Kurti izaziva tenzije vršljanjem specijalaca ROSU po severu…

Večernje novosti 25.09.2021
Specijalci na prelazu Jarinje Tako je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković u petak objasnio koji su stvarni motivi podizanja tenzija u pokrajini. Od početka nedelje samo se nižu napadi i provociranje naših sunarodnika: počelo je otimanjem… »

Prvi oktobar sledeći opasan datum za Srbe na KiM: Postoji novo zlo koje pripremaju iz Prištine (foto)

Srbija danas 25.09.2021
Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun optužio je deo međunarodne zajednice da je znao da Priština priprema akciju na severu KiM. - Kurti je očigledno imao zeleno svetlo od nekih članica međunarodne zajednice da krenu u… »

Kurti strancima najavio akciju na severu Kosova, za 1. oktobar sprema novu krizu

Sputnik 25.09.2021
Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun optužio je danas deo međunarodne zajednice da je znao da Priština priprema akciju na severu KiM jer ih je, kako tvrdi, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti… »

Kurti za 1. Oktobar sprema novu krizu Drecun: "Priština je za svoje akcije dobila zeleno svetlo od dela međunarodne…

Večernje novosti 25.09.2021
Foto: Tanjug - Kurti je očigledno imao zeleno svetlo od nekih članica međunarodne zajednice da krenu u ovu akciju - rekao je Drecun za RTS. Kako je naveo, Kurti je, nekoliko dana pre donošenja odluke o reciprocitetu za registarske tablice za srpska… »

Kurti dobio zeleno svetlo Zapada, sve bilo isplanirano!

Alo 25.09.2021
Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju rekao je za RTS da je situacija na administrativnim prelazima ista kao i prethodnih dana. "S jedne strane specijalci sa dugim cevima onemogućavaju slobodno kretanje ljudi, a s druge… »

Plan je otkriven: Kurti dobio "zeleno svetlo" od pojedinih svetskih sila, znali su za celu akciju protiv Srba

Srbija danas 25.09.2021
Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun optužio je danas deo međunarodne zajednice da je znao da Priština priprema akciju na severu KiM jer ih je, kako tvrdi, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti… »

Drecun: Kurti dobio zeleno svetlo od dela međunarodne zajednice

RTV 25.09.2021
BEOGRAD - Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun optužio je danas deo međunarodne zajednice da je znao da Priština priprema akciju na severu KiM jer ih je, kako tvrdi, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin… »

Vesti dana »