Povezane vesti
Bahatom vozaču predložen pritvor: Udario ženu, koja je kasnije podlegla povredama, pa zapalio automobil
Blic 25.09.2021
Bahatom vozaču Nedeljku Dragoljiću (23) iz Banjaluke predložen je pritvor zbog toga što je automobilom na pešačkom prelazu udario Branku O, koja je kasnije preminula od zadobijenih povreda. Nesreća se dogodila 12. septembra dok je nesretna žena… »
Pritvor za pijanog vozača koji je ubio ženu Pregazio je na pešačkom prelazu, pa zapalio auto
Alo 25.09.2021
Udario je ženu koja je kasnije podlegla povredama. On je posle nesreće bio pušten da se brani sa slobode. Za bahatog vozača Nedeljka Dragoljića (23) iz Banjaluke predložen je pritvor zbog toga što je automobilom na pešačkom prelazu udario Branku O. … »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom jačeg naoblačenja i grmljavinskih nepogoda
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 37 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
RTV pre 24 minutajoš 24 povezane
Evropska komisija hitno reagovala zbog haosa u Albaniji: "Ako Tirana želi da se pridruži EU..."
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih