Povezane vesti
Nepomično je ležala, mislio sam da je gotovo Ispovest oca devojčice (2) povređene u parku u Zemunu, otkrio u kakvom je sada…
Kurir 26.09.2021
Dok sam joj prilazio, ona je nepomično ležala, nisam znao šta joj je. Mislio sam da je gotovo - ovako priča otac devojčice T. T. koja je povređena u nesreći koja se dogodila u Krajiškoj ulici u Zemunu, kada je gradski autobus sa linije 45 uleteo u… »
Od siline udarca unuka mi je letela kroz vazduh: Deda povređene Teodore (2), na koju je u Zemunu naleteo autobus, potresno, za…
Večernje novosti 25.09.2021
Dragoslav Ilić, Teodorin deda / Foto M. Anđela Imala je otvoren prelom noge i povrede glave - ovako, za "Novosti", priča Dragoslav Ilić (75), deda dvoipogodišnje devojčice koja je jedna od šestoro povređenih u saobraćajnoj nezgodi koja se… »
Vesti dana »
"Umorni smo od toga da nas iskorišćavaju": Džej Di Vens se oglasio o Trampovom planu za povećanje carina
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Ko je bio Igor Bojović: Ko Dramski pisac i upravnik pozorišta "Boško Buha", hrabro se borio sa opakom bolešću
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Policija u Gruziji uhapsila dvojicu opozicionih lidera tokom protesta
Danas pre 10 satijoš 1 povezana