Povezane vesti
“Hvala na podršci, voli vas Dačo, vidimo se na terenu”
N1 Info 26.09.2021
Košarkaš Budućnosti i reprezentativac Crne Gore, Danilo Nikolić zahvalio se saigračima, navijačima, prijateljima, čelnicima kluba, ali i ostalim timovima na porukama podrške. Danilo Nikolić je početkom ovog meseca kolabirao na treningu i hitno je… »
‘Voli vas vaš dačo’: Danilo Nikolić se oglasio!
Hot sport 26.09.2021
Lepe vesti stižu iz Podgorice! Danilo Nikolić oseća se bolje, nakon što je tokom treninga kolabirao pre 10-ak dana.. Njegovo saopštenje za javnost prenosimo u celosti: ‘Dragi moji prijatelji, braćo, ekipo, navijači, familijo, Ni sam ne znam kako da vam… »
Emocije! Javio se Danilo Nikolić, prvi put nakon svega: A onda će doći i ta neka utakmica, poslednji sekund, egal...
Mondo 26.09.2021
Zahvalio se na podršci i poručio da se vraća! Zahvalio se na podršci i poručio da se vraća! Crnogorski košarkaš Danilo Nikolić oglasio se prvi put nakon što je kolabirao na treningu Budućnosti početkom septembra. Budućnost je posle tog nemilog događaja… »
Oglasio se danilo Nikolić: Snažna poruka operisanog košarkaša zbog koga se ujedinio region
Večernje novosti 26.09.2021
Foto: ABA/KK Partizan Dobra vest je da se Nikolić sada oglasio putem zvaničnog sajta kluba i poručio da se nada da će se uskoro vratiti na teren. Poruku Danila Nikolića prenosimo u celosti: "Dragi moji prijatelji, braćo, ekipo, navijači, familijo, Ni sam… »
Reči Danila Nikolića koje ujedinjuju i ohrabruju!
Sportske.net 26.09.2021
Jedan od najboljih košarkaša Budućnosti Danilo Nikolić oglasio se nakon što je nedavno zadobio zdravstvene probleme. On je na jednom od treninga u pripremnom periodu kolabirao, da bi potom bio operisan u Turskoj. Ubrzo je prebačen u Beograd na dalja… »
Danilo Nikolić: Hvala navijačima Budućnosti i svih protivničkih ekipa, kao i upravama svakog abaligaša
Mozzart sport 26.09.2021
“Nadam se da ću se uskoro vratiti na teren…”. Danilu Nikoliću je početkom meseca pozlilo na treningu Budućnosti, posle čega je uspešno operisan u klinici Ačibadem. Dobra vest je da se Nikolić sada oglasio putem zvaničnog sajta kluba i poručio da se nada… »
Emotivna poruka Danila Nikolića: Dese se stvari za koje život ne pripremi…
Nova 26.09.2021
Danilo Nikolić, košarkaš Budućnosti iz Podgorice kom je pozlilo tokom treninga, uspešno je operisan i oporavak ide dobrim tokom. Podsećamo, Nikoliću je pozlilo 9. septembra, srušio se tokom treninga, nakon čega je hitno prebačen u Klinički centar Crne… »
Vesti dana »

Pao dogovor o mestu sastanka Trampa Putina: Mnogi su u šoku izborom lokacije
Pravda pre 15 minutajoš 30 povezanih

Počelo uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata kod Beograda na vodi
Sputnik pre 39 minutajoš 12 povezanih

Rhmz upozorava Temperature idu do nesnosnih 40 stepeni! Crveni alarm u više regiona evo gde će biti najgore
Dnevnik pre 15 minutajoš 10 povezanih

Još jedan tropski dan u Srbiji, najviša dnevna temperatura do 37 stepeni
RTS pre 2 satajoš 7 povezanih