Povezane vesti

Vremenska prognoza - 29. septembar

RTS 28.09.2021
Temepratura u skladu sa kalendarom i kiša povremeno pratiće nas i naredna dva dana. Više padavina biće u centralnim i južnim predelima. U Banatu će košava dostizati 70 km/h. Temperatura od 17 do 23 stepena. Prognoza vremena, upozorenje i… »

Sutra oblačno, mestimično sa kišom, do 23 stepena

Politika 28.09.2021
U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno i sveže, mestimično sa kratkotrajnom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod., prenosi Tanjug. Vetar slab i umeren, u južnom Banatu jak, povremeno i olujni, jugoistočni. Najniža… »

U sredu oblačno, mestimično sa kišom, do 23 stepena

Dnevnik 28.09.2021
BEOGRAD: U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno i sveže, mestimično sa kratkotrajnom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar slab i umeren, u južnom Banatu jak, povremeno i olujni, jugoistočni. Najniža… »

Sutra oblačno, mestimično sa kišom, do 23 C

Vesti online 28.09.2021
U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno i sveže, mestimično sa kratkotrajnom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar slab i umeren, u južnom Banatu jak, povremeno i olujni, jugoistočni. Najniža temperatura od 12… »

Oblačno i svežije, mestimično s kišom

Politika 28.09.2021
U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i svežije vreme, mestimično s kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) prenosi Beta. Duvaće slab i umeren vetar, koji će uveče i u… »

U Srbiji sutra oblačno vreme, mestimično s kišom

Novi magazin 28.09.2021
U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno vreme, mestimično s kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Duvaće slab i umeren, u južnom Banatu jak jugoistočni vetar. Najniža temperatura od 12 do 15, a najviša od 17… »

I sutra moguća kiša, vikend sunčan

Radio 021 28.09.2021
U Novom Sadu će u sredu biti umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura 14, a najviša 22 stepena. U četvrtak pretežno oblačno i svežije, mestimično sa kišom, a u petak… »

Detaljna prognoza za oktobar: Klimatolog Đurđević otkrio kakvo nas vreme čeka ove jeseni

Večernje novosti 28.09.2021
Foto: Printscreen/RTS Jutros je bilo toplo, ali meteorolozi najavljuju svežije vreme, mestimično s kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Najniža temperatura danas biće od 12 do 17, najviša od 19 do 24 stepeni. Štaviše, nagla promena… »

Detaljna prognoza za oktobar, ali i zimu sve do januara: Klimatolog Đurđević otkriva tajne zanata, kako da znate hoće li…

Kurir 28.09.2021
U Srbiji danas svežije vreme, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom BEOGRAD - Za samo jednu noć od sunčanog i vrelog dana, te tople večeri osvanuo je potpuno oblačan dan pa se stiče utisak kako da jutros nije ni svanulo. Jutros je bilo… »

Vremenska prognoza za utorak 28. Septembar: Danas oblačno i svežije, biće i pljuskova sa grmljavinama

Večernje novosti 28.09.2021
Foto: D.B. Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar, uveče i u toku noći u skretanju na jugoistočni i u košavskom području u pojačanju. Najniža temperatura od 12 do 17, a najviša od 19 do 24 stepena. U Beogradu će sutra biti umereno… »

Ponesite kišobrane: Danas će u Srbiji biti svežije i oblačno sa kišom, ali temperatura i dalje prolećne

Blic 28.09.2021
U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblacno i svežije, mestimično s kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je RHMZS. Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar, uvece i u toku noci u skretanju na jugoistocni i u… »

Stigla jesen, ali stvarno

B92 28.09.2021
U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i svežije vreme, mestimično s kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, duvaće slab i umeren vetar, koji će uveče i u toku noći… »

Danas pad temperature i kiša: Na snazi i meteo alarm, a evo gde će biti najjače grmljavinske nepogode

Kurir 28.09.2021
U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i svežije vreme, mestimično s kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće slab i umeren vetar, koji će uveče i u toku noći postati jači u košavskom području. Najniža temperatura… »

U Srbiji oblačno, svežije, sa kišom, do 24 stepena

RTV 28.09.2021
NOVI SAD - U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i svežije, mestimično s kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar, uveče i u toku noći u skretanju na jugoistočni i u… »

Pravi jesenji dan – pad temperature i kiša

RTS 28.09.2021
U Srbiji danas pravo jesenje vreme – desetak stepeni niža temperatura nego juče i kiša. Oblačno i sveže vreme očekuje se i narednih dana, ali u petak ponovo više temperature. Hladniji vazduh iz srednje Evrope spustiće temperaturu za sedam do… »

U Srbiji danas svežije vreme, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom

Danas 28.09.2021
U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i svežije vreme, mestimično s kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Duvaće slab i umeren vetar, koji će uveče i u toku noći… »

Danas svežije vreme, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom

Nova 28.09.2021
U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i svežije vreme, mestimično s kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Duvaće slab i umeren vetar, koji će uveče i u toku noći… »

Vesti dana »