Povezane vesti
Povukla cev, spasla se! Svedočenje Nevenke Milanović na suđenju njenom suprugu
Večernje novosti 29.09.2021
UVIĐAJ Mesto pokušaja ubistva, Foto O. Matavulj Ponovo je nasrnuo na mene, oborio me s kreveta i ciljao u glavu. Uspela sam povući pušku, pa me je pogodio u grudi. To je u Okružnom sudu u Banjaluci ispričala Nevenka Milanović na suđenju svom suprugu… »
Uhvatila cev puške i sebi spasila život: Uznemirujuće svedočenje žene iz Laktaša koju je suprug pokušao da ubije
Blic 28.09.2021
Videla sam prst na obaraču i u sekundi shvatila da će pucati. Gurnula sam cev i hitac me pogodio u rame. Bol je bila užasna. Ponovo je nasrnuo na mene, oborio me s kreveta i ciljao u glavu. Uspela sam povući pušku, pa me je pogodio u grudi. To je u… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Danas svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 4 satijoš 2 povezane

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 8 satijoš 1 povezana