Повезане вести

Ђоковић разочарао Американце: Стигла порука од директора турнира! Ово се није десило 20 година

Ђоковић разочарао Американце: Стигла порука од директора турнира! Ово се није десило 20 година

Вечерње новости 30.09.2021
ФОТО: АП/Тањуг - Жао ми је што нећу видети моје навијаче у Индијан Велсу и што нећу играти у пустињи, мом омиљеном месту. Надам се да се видимо следеће године - рекао је Ђоковић, а пренели су организатори. Није се дуго чекало… »
Ђоковићева ноћ без сна: Новак близу да преломи да игра само на овом такмичењу до краја 2021.

Ђоковићева ноћ без сна: Новак близу да преломи да игра само на овом такмичењу до краја 2021.

Спортал блиц 30.09.2021
је као што смо у среду ујутру написали одустао од мастерса у Индијан Велсу јер након пораза у финалу УС Опена није тренирао уопште, а на "пети гренд слем", како зову турнир у Калифорнији, не може се ићи без дана тренинга. Ноле је… »
"Жао ми је!" Новак се огласио након одустајања од мастерса, онда је стигла порука Индијан Велса: Разочарани смо

"Жао ми је!" Новак се огласио након одустајања од мастерса, онда је стигла порука Индијан Велса: Разочарани смо

Спортал блиц 29.09.2021
Ове вечери је да је одустао од такмичења на Индијан Велсу. Српски ас је очигледно пожелео да се одмори након исцрпљујућег периода у каријери, а убрзо се огласио након информација које је изнео мастерс. Ђоковић је написао да му… »
Ђоковић саопштио да неће играти у Индијан Велсу

Ђоковић саопштио да неће играти у Индијан Велсу

Данас 29.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић саопштио је да неће играти на Мастерсу у Индијан Велсу. – Жао ми је што нећу видети навијаче у Индијан Велсу и што нећу играти у пустињи, мом омиљеном месту. Надам се да се видимо следеће… »
Ударне вести из Америке! Новак Ђоковић се повукао са великог турнира, информација објављена званично и растужила многе

Ударне вести из Америке! Новак Ђоковић се повукао са великог турнира, информација објављена званично и растужила многе

Спортал блиц 29.09.2021
је одустао од такмичења на Индијан Велсу! Најбољи тенисер света ипак неће играти мастерс у Калифорнији, иако је претходно објављено да ће путовати у САД. Индијан Велс је објавио да Србин неће бити међу учесницима. - Светски… »

Вести дана »