Povezane vesti

Đoković razočarao Amerikance: Stigla poruka od direktora turnira! Ovo se nije desilo 20 godina

Đoković razočarao Amerikance: Stigla poruka od direktora turnira! Ovo se nije desilo 20 godina

Večernje novosti 30.09.2021
FOTO: AP/Tanjug - Žao mi je što neću videti moje navijače u Indijan Velsu i što neću igrati u pustinji, mom omiljenom mestu. Nadam se da se vidimo sledeće godine - rekao je Đoković, a preneli su organizatori. Nije se dugo čekalo da se oglase i… »
Đokovićeva noć bez sna: Novak blizu da prelomi da igra samo na ovom takmičenju do kraja 2021.

Đokovićeva noć bez sna: Novak blizu da prelomi da igra samo na ovom takmičenju do kraja 2021.

Sportal blic 30.09.2021
je kao što smo u sredu ujutru napisali odustao od mastersa u Indijan Velsu jer nakon poraza u finalu US Opena nije trenirao uopšte, a na "peti grend slem", kako zovu turnir u Kaliforniji, ne može se ići bez dana treninga. Nole je u Bogradu trenutno i… »
"Žao mi je!" Novak se oglasio nakon odustajanja od mastersa, onda je stigla poruka Indijan Velsa: Razočarani smo

"Žao mi je!" Novak se oglasio nakon odustajanja od mastersa, onda je stigla poruka Indijan Velsa: Razočarani smo

Sportal blic 29.09.2021
Ove večeri je da je odustao od takmičenja na Indijan Velsu. Srpski as je očigledno poželeo da se odmori nakon iscrpljujućeg perioda u karijeri, a ubrzo se oglasio nakon informacija koje je izneo masters. Đoković je napisao da mu je žao jer se… »
Đoković saopštio da neće igrati u Indijan Velsu

Đoković saopštio da neće igrati u Indijan Velsu

Danas 29.09.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković saopštio je da neće igrati na Mastersu u Indijan Velsu. – Žao mi je što neću videti navijače u Indijan Velsu i što neću igrati u pustinji, mom omiljenom mestu. Nadam se da se vidimo sledeće godine –… »
Udarne vesti iz Amerike! Novak Đoković se povukao sa velikog turnira, informacija objavljena zvanično i rastužila mnoge

Udarne vesti iz Amerike! Novak Đoković se povukao sa velikog turnira, informacija objavljena zvanično i rastužila mnoge

Sportal blic 29.09.2021
je odustao od takmičenja na Indijan Velsu! Najbolji teniser sveta ipak neće igrati masters u Kaliforniji, iako je prethodno objavljeno da će putovati u SAD. Indijan Vels je objavio da Srbin neće biti među učesnicima. - Svetski broj jedan Novak… »

Vesti dana »