Povezane vesti
Pokušala sam da se ubijem! Šok ispovest bivše zadrugarke - Popila sam brdo tableta
Mondo 30.09.2021
Nataša progovorila o bolnoj temi i razlozima zbog kojih je bila spremna na tako drastičan potez. Nataša progovorila o bolnoj temi i razlozima zbog kojih je bila spremna na tako drastičan potez. Bivša zadrugarka Nataša Radan koja je tokom boravka u… »
Pokušala sam sebi da oduzmem život Nataša Radan šokirala priznanjem: Pala mi je roletna i pomešala sam tablete!
Alo 30.09.2021
Niko ne zna sa kakvim problemima se bore osobe koje naizgled žive srećan život. .Ličnosti sa estrade, takođe nisu imune na depresiju, uključujući postporođajne depresije i bipolarne poremećaje. Bivša zadrugarka Nataša Radan otvorila je dušu o njenoj… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju: Pretežno sunčano na severu, prolazno naoblačenje i kiša u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 22 povezane

Stanje na putevima: Putnička vozila na Batrovcima čekaju šest sati, na graničnom prelazu Šid tri, na Kelebiji dva sata
Glas Zaječara pre 1 satjoš 17 povezanih

Ukrajinski dron izazvao požar u nuklearnoj elektrani u Rusiji, nivo zračenja nije promenjen
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih

Vučić predstavlja nove ekonomske mere: Niže cene hrane i kredita, popust na računima za struju
NIN pre 4 minutajoš 54 povezane

Ana Nikolić snimila deo svađe sa Raletom i sve objavila: Ona zapomagala, a on tražio novac (VIDEO)
Nova pre 44 minutajoš 16 povezanih