Povezane vesti
Pokušala sam da se ubijem! Šok ispovest bivše zadrugarke - Popila sam brdo tableta
Mondo 30.09.2021
Nataša progovorila o bolnoj temi i razlozima zbog kojih je bila spremna na tako drastičan potez. Nataša progovorila o bolnoj temi i razlozima zbog kojih je bila spremna na tako drastičan potez. Bivša zadrugarka Nataša Radan koja je tokom boravka u… »
Pokušala sam sebi da oduzmem život Nataša Radan šokirala priznanjem: Pala mi je roletna i pomešala sam tablete!
Alo 30.09.2021
Niko ne zna sa kakvim problemima se bore osobe koje naizgled žive srećan život. .Ličnosti sa estrade, takođe nisu imune na depresiju, uključujući postporođajne depresije i bipolarne poremećaje. Bivša zadrugarka Nataša Radan otvorila je dušu o njenoj… »
Vesti dana »

Tramp se ne slaže sa Netanjahuom: “Užasna situacija u Gazi, deca gladna”
Serbian News Media pre 53 minutajoš 37 povezanih

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 3 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 57 povezanih

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 54 minutajoš 26 povezanih