Povezane vesti
"Svi su zvali, ali ovi aktuelni... Oni se ne javljaju!" Svetislav Pešić javno otkrio ko ga je "naterao" da se vrati na klupu…
Sportal blic 01.10.2021
vratio se posle skoro 20 godina na klupu , a gostujući na RTS otkrio je kako je “prelomio” da ponovo postane selektor i kakav će kontakt imati sa reprezentativcima. - Meni je od prvog trenutka bilo ogromno zadovoljstvo kad me je Saša pozvao. Bilo… »
Pešić o prvim koracima na klupi orlova: "Niko od igrača me još nije zvao, moraću izgleda ja njima da se javim"
Večernje novosti 01.10.2021
foto: Novosti Pešić je posebno apostrofirao da još uvek nije stupio u kontakt sa reprezentativcima. – Kad ovako vidite, ne postoji trener iz Srbije ili van Srbije koji mi nije poželeo sve najbolje, kao i moji bivši igrači. Ali ovi što su… »
Vesti dana »
Razoran zemljotres pogodio aziju: Više od 50 mrtvih i 62 povređenih, građani u panici napuštaju domove
Blic pre 24 satajoš 51 povezana
Patrijarh Porfirije blagoslovio Božićnu trpezu i ručao zajedno s beskućnicima: Koliko možemo mi ćemo se truditi uvek da ispunimo ono što Bog od nas traži (foto)
Kurir pre 1 satjoš 50 povezanih
Poznat uzrok smrti Milorada Milinkovića: Došao da se pričesti, samo se srušio u porti crkve
Kurir pre 24 satajoš 91 povezana
Surovog ubicu pre zločina brat oterao iz lokala, vlasnica druge kafane ga nije pustila Novi detalji krvave drame koja je potresla Jagodinu
Kurir pre 1 satjoš 45 povezanih
"Otac mi je iskrvario i umro pred očima": Oglasio se sin muškarca koji je ubijen ispred kuće na Badnje veče
Mondo pre 2 satajoš 48 povezanih