Povezane vesti
Jeleni Gavrilović umro otac, oprostila se potresnom porukom: Srešćemo se opet tajko i ja ću da ti pevam tvoju omiljenu pesmu…
Kurir 04.10.2021
Glumica Jelena Gavrilović na svom Instagramu podelila je tužne vesti. Naime, njoj je preminuo otac, a ona se dirljivim rečima koje gađaju pravo u srce na svom Instagramu oprostila od njega. - Sinoć nas je napustio moj najvoljeniji otac... Moja duša… Moja… »
Tuga u domu poznate glumice Potresnim rečima se oprostila od najbitnije osobe u njenom životu, a reči kidaju dušu!
Alo 04.10.2021
Jelena je jedva smogla snage da se oprosti od svog oca koji je preminuo. Glumica Jelena Gavrilović podelila je sa svojim pratiocima da je ostala bez oca. Ona je bila jako vezana za njega, a sada ju je zauvek napustio. Naime, Jelena Gavrilović je na svom… »
Vesti dana »

(BLOG) Protesti podrške Novom Pazaru širom zemlje: Građani ispred prostorija SNS u Kraljevu, Nišu i Novom Sadu
N1 Info pre 28 minutajoš 81 povezana

VIDEO: Protest ispred prostorija SNS u Novom Sadu, prostorije gađane jajima
Radio 021 pre 4 minutajoš 25 povezanih

Prorektor DUNP za N1: Samo su nastavnici ispratili studente napolje, zar je zabranjeno nositi crno!?
N1 Info pre 9 satijoš 48 povezanih

Nema povratka leta ni na pomolu, do ovog datuma kiša i pljuskovi: Čubrilo objavio prognozu za narednih 10 dana
Mondo pre 6 satijoš 46 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 4 satijoš 22 povezane