Povezane vesti
Šešelj otkrio: Razgovarao sam sa zapadnim diplomatama, evo šta su tražili
Večernje novosti 04.10.2021
Foto: EPA/Koča Sulejmanović Šešelj je opisao da je 1991. godine bio na diplomatskom prijemu u španskoj ambasadi. Tada su se oko njega okupili vojni atašei nemački i drugih zemalja, a Vojislav Šešelj im je poručio da Srbija neće dati svoje teritorije i da… »
Šešelj otkrio mariću: Razgovarao sam sa zapadnim diplomatama, evo šta su tražili od mene!
Pravda 04.10.2021
Šešelj je opisao da je 1991. godine bio na diplomatskom prijemu u španskoj ambasadi. Tada su se oko njega okupili vojni atašei nemački i drugih zemalja, a Šešelj im je poručio da Srbija neće dati svoje teritorije i da ima 16 "migova-29" i da je to sasvim… »
Vesti dana »
Drčelić posle drugog poraza Zvezde u Evroligi: Teško je i bolno, ali sam siguran u ono što radimo
N1 Info pre 52 minutajoš 28 povezanih
Stiže oktobar, ali ne i prava jesen: Poslednji dan septembra sunčan, oktobar donosi novo iznenađenje
Euronews pre 2 satajoš 21 povezana
Nova serija razornih raketnih napada na Kijev: Rusija drastično menja taktiku, ispod ruševina ima žrtava
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih
(Video) Stravičan snimak udarca u glavu aktivistkinje SNS Ljiljanu Cvjetković pristalica studenata nokautira, ona pada na asfalt
Blic pre 17 minutajoš 16 povezanih
Opozicija traži Šapićevu smenu posle napada na gradsku odbornicu
Južne vesti pre 27 minutajoš 9 povezanih