Povezane vesti
Žene ćute o ovome, a patila sam mesecima! Vesna Đogani prvi put otvorila dušu - ovo su bili znaci problema!
Mondo 05.10.2021
Vesna Đogani je potražila i stručnu pomoć. Vesna Đogani je potražila i stručnu pomoć. Pevačica Vesna Đogani, koja je nedavno otkrila da je imala veoma teško detinjstvo, prvi put je javno priznala da se mesecima borila s postporođajnom depresijom. Taj… »
O ovome je ćutala 15 godina: Vesna Đogani iskreno o borbi sa depresijom
Večernje novosti 05.10.2021
Foto: Instagram Vesna sa suprugom Đoletom Đoganijem ima naslednika Adrijana (15) i ćerku Lauru (7), a kako je sada otkrila, posle prvog porođaja prošla je kroz težak period. - Znam da mnoge žene ćute o ovome, ali ja sam prvih šest meseci od Adrijanovog… »
Vesti dana »

Slobodni i pobunjeni univerziteti: Zahtevamo ostavke ministra prosvete i rektorke DUNP-a
Nedeljnik pre 12 minutajoš 68 povezanih

Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: "Svako ko pokuša da napadne policajca biće sankcionisan"
Telegraf pre 1 satjoš 59 povezanih

Oleksandriju očekuje dupke pun stadion u Humskoj! „Grobari“ će crno-belima dati jak vetar u leđa
Dnevnik pre 7 minutajoš 29 povezanih

Bajatović otkrio: Da li će nafta u Srbiji poskupeti i da li nas čeka nestašica?
Jugmedia pre 6 satijoš 40 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 5 satijoš 42 povezane