Povezane vesti
Depaj ljutito reagovao: Kako možeš to da me pitaš? Znate veličinu Barse, nikada se neću pokajati
Večernje novosti 05.10.2021
FOTO: AP/Tanjug Ipak, uprkos tome Holanđanin je ljutito odgovorio na pitanje da li se pokajao što je stigao na "Kamp Nou", s obzirom na to da se klub ne nalazi u sjajnoj situaciji, što po pitanju finansija, što rezultatima. - Kako možeš to da me pitaš… »
Holanđanin ne žali zbog dolaska na ‘Kamp Nou’: ‘Kako možete da me pitate to? Svi paniče, ali ja ne brinem’
Hot sport 05.10.2021
Ofanzivac je u Barselonu stigao kao slobodan igrač. Dugo se uprava Barselone borila da u svoje redove dovede Memfisa Depaja. Reprezentativac Holandije je godinama blistao u dresu Liona, a na ‘Kamp Nou‘ je stigao kao veliko pojačanje. Ekipa koju sa klupe… »
Vesti dana »
Uhapšene četiri osobe zbog falsifikovanja diploma, među njima i odgovorno lice škole iz Novog Pazara
Insajder pre 4 minutajoš 61 povezana
Olujno nevreme se približava Srbiji: Prvi na udari su ovi delovi zemlje, temperatura pada za 15 stepeni
Dnevnik pre 29 minutajoš 39 povezanih
Nikola Selaković sa advokatima stigao na suđenje, ispred Specijalnog suda protest studenata
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Apostolović: Francusko-nemački non-pejper mogao bi da ubrza evropski put Srbije
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih