Povezane vesti
Depaj ljutito reagovao: Kako možeš to da me pitaš? Znate veličinu Barse, nikada se neću pokajati
Večernje novosti 05.10.2021
FOTO: AP/Tanjug Ipak, uprkos tome Holanđanin je ljutito odgovorio na pitanje da li se pokajao što je stigao na "Kamp Nou", s obzirom na to da se klub ne nalazi u sjajnoj situaciji, što po pitanju finansija, što rezultatima. - Kako možeš to da me pitaš… »
Holanđanin ne žali zbog dolaska na ‘Kamp Nou’: ‘Kako možete da me pitate to? Svi paniče, ali ja ne brinem’
Hot sport 05.10.2021
Ofanzivac je u Barselonu stigao kao slobodan igrač. Dugo se uprava Barselone borila da u svoje redove dovede Memfisa Depaja. Reprezentativac Holandije je godinama blistao u dresu Liona, a na ‘Kamp Nou‘ je stigao kao veliko pojačanje. Ekipa koju sa klupe… »
Vesti dana »
Policija na Filozofskom fakultetu sprovodi istragu o smrti devojke, tužilaštvo sumnja na propuste uprave
RTS pre 2 minutajoš 86 povezanih
uživo kriza na Bliskom istoku Izlaelska vojska izdala hitno upozorenje na evakuaciju u iranskom gradu Arak pre napada
Euronews pre 3 minutajoš 104 povezane
"Nas trojica zajedno jedva smo jedan zadatak znali da sklopimo!": Osmaci i polaganje probnog testa iz matematike - ova 3 zadatka ubedljivo svima najteža, neki predali prazan papir
Blic pre 38 minutajoš 29 povezanih
Olujni vetar u Sloveniji oštetio više od 650 kuća; U pet mesta u Hrvatskoj vanredna situacija i posebne mere odbrane od poplava
RTV pre 43 minutajoš 44 povezane
(Uživo) - Rat na Bliskom istoku: Putin u tajnosti šalje smrtonosno oružje Iranu?! Otkriveno u kakvom je stanju Modžtaba
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane