Повезане вести

"Ово изгледа теже него све кризе": Вучић из Словеније: Разлике између три народа никада нису биле израженије

"Ово изгледа теже него све кризе": Вучић из Словеније: Разлике између три народа никада нису биле израженије

Блиц 05.10.2021
Председник Србије Александар Вучић данас и сутра борави у Словенији. Вучић се обраћа после Самита лидера ЕУ и Западног Балкана из редова Европске народне партије (ЕПП) у Љубљани. "Снага Европске народне партије је у централној… »
Вучић: Немам илузије по питању брзог уласка Србије у ЕУ

Вучић: Немам илузије по питању брзог уласка Србије у ЕУ

Данас 05.10.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас после састанка Европске народне партије (ЕПП) у Љубљани да је словеначки предлог да до 2030. године све земље Западног Балкана буду део Европске уније. Како је рекао, ту… »
Вучић о придружењу ЕУ: "Мислим да неки лидери то неће да прихвате"

Вучић о придружењу ЕУ: "Мислим да неки лидери то неће да прихвате"

Вечерње новости 05.10.2021
Фото: Принтскрин Вучић је рекао да је словеначка делегација, а што је подржао и Себастијан Курц, и поред противљења три земље које су против проширења, предложила да до 2030. године све земље Балкана буду део ЕУ. - Мислим да… »
Вучић уочи самита ЕПП у Љубљани: Уз подршку ЕПП могуће превазићи проблеме

Вучић уочи самита ЕПП у Љубљани: Уз подршку ЕПП могуће превазићи проблеме

Данас 05.10.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је уочи састанка лидера ЕУ и Западног Балкана из редова Европске народне партије (ЕПП) у Љубљани да очекује отворену и искрену дискусију о западнобалканским темама, али и о Европи и… »

Вести дана »