Povezane vesti
"Rekla mi je: 'vidi koliko je sati, krećemo mi polako'" Snaja ubijene porodice Đokić u suzama: "Kad pomislim da je to…
Blic 06.10.2021
Goran je pre dve godine prodao kuću u Moravcu da kupi ćerki stan, a radio je od jutra do večeri u menjačnici kako bi joj ispunio tu želju. Verujem da su zbog tog novca ubijeni. Nema drugog razloga. Ne znam koja je suma u pitanju, ali taj novac nije nađen… »
Bazne stanice dovele do tela: Novi detalji u istrazi otmice i svirepog ubistva porodice Đokić u okolini Aleksinca
Večernje novosti 06.10.2021
Mesto gde su spaljena tela / Foto MUP Ožalošćena rođaka kaže da je u utorak trebalo da preuzmu tela, ali je to odloženo da bi se upotpunila obdukcija. To će biti učinjeno danas, kada će biti poznat i datum sahrane. Ona kaže da joj je najteže kada pomisli… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano sa svežim jutrom, promenljivo oblačno na jugu i pljuskovi uveče
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 33 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

"Jesen stiže huljo moja": Veliki protest u Sremskoj Mitrovici, na istom mestu na kom je Vučić najavio knjigu
N1 Info pre 30 minutajoš 11 povezanih

Lavrov objasnio šta je predsednik SAD hteo da kaže Da je Tramp bio na vlasti 2014. godine ne bi bilo prevrata u Ukrajini
Alo pre 2 satajoš 25 povezanih

Računica: Kako da uzmete kredit po novoj meri i uštedite 2.130 evra? Sve o potrošačkim kreditima
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih