Povezane vesti
Tinejdžera (16) udarila strula u Ripnju: Popeo se na vagon, hitno prevezen u Tiršovu
Kurir 06.10.2021
Na pružnom prelazu Klenje u Ripnju došlo je do nesreće, kada je struja udarila tinejdžera (16) dok je navodno bio na vagonu, saznaje Telegraf.rs. - Došlo je do strujnog udara, ekipe su na terenu - rekli su nam iz preduzeća "Infrastrukture železnica… »
Užas kod ripnja: Struja udarila dečaka, navodno se penjao na vagon
Večernje novosti 06.10.2021
Foto: Milena Anđela - Došlo je do strujnog udara, ekipe su na terenu - rekli su iz preduzeća "Infrastrukture železnica Srbije". Kako se saznaje, tinejdžer je prevezen u bolnicu u Tiršovoj. (Telegraf) ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 47 minutajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 2 satajoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 4 satijoš 34 povezane
Svemirska osmica, efekat praćke i tamna strana Meseca – koji su naredni koraci misije „Artemis 2“
RTS pre 2 satajoš 51 povezana
Tramp žestoko zapretio Evropi: Birajte između Zelenskog i Teherana
Večernje novosti pre 26 minutajoš 54 povezane