Povezane vesti

Boli me uvo i da je žena al kaponea, a ne dejanova Filip ne odustaje od Dalile, ne zanima ga što je udata!

Boli me uvo i da je žena al kaponea, a ne dejanova Filip ne odustaje od Dalile, ne zanima ga što je udata!

Alo 06.10.2021
Izjavio joj je ljubav i odlučio je da se bori za nju. Dalila i Dejan Dragojević trenutno prolaze kroz ozbiljnu bračnu krizu. Nakon što je Filip Car izjavio da je zaljubljen u Dragojevićku, ona je priznala da ni ona nije ravnodušna, dok Dejan ne… »
Lomi sve po zadruzi! Dejan Dragojević napravio haos na imanju nakon Dalilinog priznanja da joj se sviđa Car!

Lomi sve po zadruzi! Dejan Dragojević napravio haos na imanju nakon Dalilinog priznanja da joj se sviđa Car!

Alo 06.10.2021
Izgubio je konrolu nad sobom! Nakon što je Dalila Dragojević priznala da nije ravnodušna prema Filipu Caru, Dejan Dragojević se uputio ka spoljnom toaletu, pa krenuo da baca stolice, lupa vratima i lomi, a zadrugari su odmah pritrčali, kako bi… »
Dejan Dragojević završio u suzama Zadrugar postao svestan da se Dalila zaljubila u Cara?!

Dejan Dragojević završio u suzama Zadrugar postao svestan da se Dalila zaljubila u Cara?!

Alo 06.10.2021
Ne može da dođe sebi. Dejan Dragojević i Dalila Dragojević su do skoro važili za jedan od najskladnijih parova, a redovno su isticali kako su njihova ljubav i brak primer za sve druge. Međutim, oni su zapali u ozbiljnu bračnu krizu u petoj sezoni… »
Šok! Dalila priznala dejanu da joj prija udvaranje cara: Imponuje mi kada mi neko udeli kompliment, neću da bežim od toga!

Šok! Dalila priznala dejanu da joj prija udvaranje cara: Imponuje mi kada mi neko udeli kompliment, neću da bežim od toga!

Alo 06.10.2021
Da stvar bude gora, Dragojević je prisiljen da sve to gleda! Dalila i Dejan Dragojević su poslednjih dana zapali u bračnu krizu, a svađi se ne nazire kraj. Nakon što je Filip Car priznao da mu se dopada Dalila, Dejan je shvatio da ni njegova supruga… »

Vesti dana »