Povezane vesti
Snežana Borjan u bolnici: Supruga srpskog golmana šokirala fotkom na Instagramu, a jedan gest će posebno pamtiti! (foto)
Mondo 10.10.2021
Snežana Borjan se oglasila iz bolničke postelje. Snežana Borjan se oglasila iz bolničke postelje. Snežana Borjan iznenadila je sve fotkom koju je objavila iz bolničkog kreveta, a potom je objasnila i da je hospitalizovana zbog korona virusa kojim je… »
Snežana Borjan objavila fotografiju iz bolnice: Kažu da mi se skroz izgubio osmeh (Foto)
Večernje novosti 10.10.2021
Foto: Instagram Na fotografiji se jasno vidi da je Snežana priključena na infuziju, ali istovremeno ističe da je srećna zbog šolje kafe koju je dobila na "poklon." Foto: Printskrin - Posle toliko dana jedna predivna sestra skuvala mi je kafu, kaže… »
Vesti dana »

Prostorije SNS u Novom Sadu gađane jajima: Protest „I nama je dosta krvi“ zbog puštanja okrivljenih za prebijanje studentkinje
Nova pre 43 minutajoš 35 povezanih

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih

Zbor građana Futog u utorak ispred zgrade suda organizuje skup podrške napadnutom sugrađaninu
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 16 povezanih

Savet za kulturu i informisanje traži stručno mišljenje povodom inicijative da se žrtvama pada nadstrešnice podigne spomenik
RTV pre 43 minutajoš 15 povezanih

Protest ispred Pravnog fakulteta u Beogradu, protestna šetnja u Novom Sadu
RTS pre 13 minutajoš 63 povezane