Povezane vesti
Jedno pitanje je sve promenilo,: Prelepa Dileta otkrila razlog raskida sa poznatim glumcem: “To je bilo previše za mene”!
Sportal blic 10.10.2021
Italijanska sportska novinarka , privlači pažnju javnosti gde god da se pojavi. Poslednjih dana, prelepa Italijanka se nalazi u žiži u javnosti pošto je raskinula ljubavnu vezu sa poznatim turskim glumcem Džanom Jamanom. Njihov odnos je poslednje vreme… »
"Pitao me je to, pa smo raskinuli" Dileta Leota i DŽan Jaman više nisu zajedno, najzgodnija novinarka sve otkrila
Večernje novosti 10.10.2021
Foto: Instagram / dilettaleotta "Od ove vesti muška srca brže udaraju", počinje priču o čuvenom raskidu nemački "Bild". A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) Kako je otkrila, jedno za nju iznenađujuće pitanje je sve promenilo: - Zaprosio me… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Krajem maja očekujem usaglašen ugovor za gradnju gasne elektrane kod Niša
Nova pre 37 minutajoš 15 povezanih
Sneg ne prestaje da pada u ovom delu Srbije, a u četvrtak stiže nova opasnost: Hitno upozorenje RHMZ: U jednom delu zemlje pašće i do 50 litara kiše
Blic pre 22 minutajoš 20 povezanih
Ministar Vujić: Danas će biti poslat odgovor na nacrt mišljenja Venecijanske komisije
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Tramp: Uklanjanje obogaćenog uranijuma iz Irana biće dugotrajan i težak proces
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Izveštaj AI: U Srbiji zastrašivanja demonstranata i novinara,vlasti pojačale transfer oružja Izraelu
Beta pre 7 minutajoš 9 povezanih