Повезане вести

Бескућници у Србији: „Живот на улици је такав да кад се пробудиш ујутру, одмах размишљаш где ћеш увече да спаваш"

Бескућници у Србији: „Живот на улици је такав да кад се пробудиш ујутру, одмах размишљаш где ћеш увече да спаваш"

Јужне вести 10.10.2021
ПА Медиа „Зовем се Милорад, али ме зову Мићо, можеш тако да ме зовеш", прича средовечни човек који годинама живи на улицама Београда. „Највише волим да спавам у парку на клупи, а кад је хладно склоним се у хаустор", прича Мићо. И… »
Бескућници у Србији: „Живот на улици је такав да кад се пробудиш ујутру, одмах размишљаш где ћеш увече да спаваш“

Бескућници у Србији: „Живот на улици је такав да кад се пробудиш ујутру, одмах размишљаш где ћеш увече да спаваш“

Данас 10.10.2021
„Зовем се Милорад, али ме зову Мићо, можеш тако да ме зовеш“, прича средовечни човек који годинама живи на улицама Београда. „Највише волим да спавам у парку на клупи, а кад је хладно склоним се у хаустор“, прича Мићо. И ову зиму… »

BBC News 10.10.2021
У Београду је регистровано више од седам хиљада бескућника, али се процењује да их може бити и двоструко више. „Зовем се Милорад, али ме зову Мићо, можеш тако да ме зовеш", прича средовечни човек који годинама живи на улицама… »

Вести дана »