Povezane vesti
Beskućnici u Srbiji: „Život na ulici je takav da kad se probudiš ujutru, odmah razmišljaš gde ćeš uveče da spavaš“
Danas 10.10.2021
„Zovem se Milorad, ali me zovu Mićo, možeš tako da me zoveš“, priča sredovečni čovek koji godinama živi na ulicama Beograda. „Najviše volim da spavam u parku na klupi, a kad je hladno sklonim se u haustor“, priča Mićo. I ovu zimu u… »
Beskućnici u Srbiji: „Život na ulici je takav da kad se probudiš ujutru, odmah razmišljaš gde ćeš uveče da spavaš"
Južne vesti 10.10.2021
PA Media „Zovem se Milorad, ali me zovu Mićo, možeš tako da me zoveš", priča sredovečni čovek koji godinama živi na ulicama Beograda. „Najviše volim da spavam u parku na klupi, a kad je hladno sklonim se u haustor", priča Mićo. I ovu zimu u… »
Beskućnici u Srbiji: „Život na ulici je takav da kad se probudiš ujutru, odmah razmišljaš gde ćeš uveče da spavaš"
BBC News 10.10.2021
U Beogradu je registrovano više od sedam hiljada beskućnika, ali se procenjuje da ih može biti i dvostruko više. „Zovem se Milorad, ali me zovu Mićo, možeš tako da me zoveš", priča sredovečni čovek koji godinama živi na ulicama Beograda… »
Vesti dana »
Pucnjava u Kovinu: Otac i sin teško povređeni posle svađe sa komšijom
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane
Palestinske zdravstvene vlasti: Za 48 sati u izraelskim udarima ubijeno više od 120 osoba
Insajder pre 26 minutajoš 19 povezanih
Opozicioni novinar dokusurio opoziciju: Vrlo malo ljudi je na njihovim protestima VIDEO
B92 pre 1 satjoš 18 povezanih