Povezane vesti
Drama u Doboju Isterao majku iz kuće, pa joj pretio bombom
Alo 11.10.2021
Policija u Doboju uhapsila je S. S. (27) zbog sumnje da je u alkoholisanom stanju iz kuće izbacio majku, a potom joj pretio da će je ubiit bombom. Alkotestiranjem kod S. S. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,75 promila. On je uhapšen tokom… »
Drama u Doboju: Majku isterao iz kuće, pa pretio da će je ubiti bombom
Blic 11.10.2021
Senaid S. (27) iz Doboja uhapšen je nakon što je pijan majku isterao iz kuće, te joj je zatim pretio da će je ubiti bombom, potvrđeno je za Srpskainfo. On je uhapšen tokom vikenda, a nakon što je majku isterao iz kuće pokazao joj je bombu i rekao da će… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 51 minutajoš 45 povezanih

SNS za danas najavila skupove u 50 mesta širom Srbije: "Očekujemo više od 20.000 ljudi"
NIN pre 25 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info pre 2 satajoš 3 povezane

Viši sud u Novom Sadu: Tri meseca produžetka kućnog pritvora za aktiviste STAV i PSG
NIN pre 3 satajoš 10 povezanih

Veliki posao zvezde: Sjajni golman produžio ugovor sa klubom! Oglasio se branko Lazić: Emotivnom porukom se oprostio od Zvezde!
Hot sport pre 40 minutajoš 30 povezanih