Povezane vesti
Miljana kulić raskrinkala dalilu i Dejana: Opstali su iz inata svima, znam kakav tip muškarca ona voli!
Alo 12.10.2021
Kulićeva ima svoju teoriju! U toku je emisija "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem. Rezervisan termin za raskrinkavanje i padanje maski kojih se zadrugari grčevito drže najduže što mogu. Trenutna tema za crnim stolom je Dalila Dragojević sa svim… »
Za mene je ovaj brak s*anje! Filip Car u emisiji opleo po Dalili i Dejanu, pa doneo ovu odluku!
Alo 12.10.2021
Prekipelo mu! Sinoć je tema za crnim stolom bila Dalila Dragojević sa svim njenim emotivnim problemima i nestabilnostima, prouzrokovanim bračnim turbilencijama i novonastalim simpatijama sa Filipom Carom. Voditelj je dao reč Filipu Caru. - Moj jedan… »
Vesti dana »
U Srbiji danas do 19 stepeni: RHMZ objavio kakvo nas vreme čeka i narednih dana
Danas pre 11 minutajoš 17 povezanih
Eksplozije u EU zemlji, Evropa ulazi u sukob?! Gori na sve strane, rat se širi, Dubai i Abu Dabi u plamenu: Iran naneo nezamisliv udarac Americi?! (foto, video)
Blic pre 25 minutajoš 18 povezanih
Američki zvaničnici priznali da nema podataka da je Iran planirao da prvi napadne SAD
Politika pre 40 minutajoš 20 povezanih
Hitna pomoć: Muškarac uboden nožem u Beogradu, puno poziva zbog pijanstva
Insajder pre 55 minutajoš 12 povezanih
Evropski termin je noćna mora Denvera: Jokić ponovo fenomenalan, ali Minesota opet bolja od Nagetsa!
Hot sport pre 10 minutajoš 13 povezanih