Povezane vesti
"Dosta su od mene pravile monstruma": Darko Lazić o bivšim ženama i deci: "Marina ne da barbari da vidi mog sina, Ani sam…
Blic 12.10.2021
Folker Darko Lazić se u razgovoru za medije osvrnuo na svoj odnos sa sadašnjom devojkom Barbarom Bobak, a prokomentarisao je i odnos sa bivšim partnerkama Marinom Gagić i Anom Sević, te pomenuo i svoju decu Lorenu i Alekseja. - Barbara i ja smo dosta… »
Dosta su od mene pravile monstruma! Lazić o bivšim ženama: Marina ne da barbari da vidi mog sina, Ani sam platio celu…
Kurir 12.10.2021
Pevač Darko Lazić progovorio je o odnosu sa svojim bivšima, Anom Sević i Marinom Gagić, deci Loreni i Alekseju, ali i o životu sa novom devojkom Barbarom Bobak. Da li si zbog Barbare izabrao Novi Sad? - Novi Sad sam voleo i ranije, najlepši mi je… »
Vesti dana »

U 9 sati u ovom gradu u Srbiji već je izmereno 30 stepeni! Pred nama pakleni dan, temperature će tek da rastu, slede i tropske noći
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih

Bambi: Isporuke plazme krenule u punom kapacitetu, uskoro na rafovima širom Srbije
Insajder pre 12 minutajoš 18 povezanih

Spisak raskrsnica u Novom Sadu koje će biti blokirane: Promenjene pojedine lokacije
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih

Univerzitet u Beogradu na 387. mestu od više od 21.000 univerziteta na listi "Global 2000"
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih

Izraelska vojska ponovo otvorila vatru na nenaoružane civile: 27 osoba poginulo u trećem akcidentu pred punktom za deljenje pomoći
Nedeljnik pre 22 minutajoš 22 povezane