Povezane vesti
"Dosta su od mene pravile monstruma": Darko Lazić o bivšim ženama i deci: "Marina ne da barbari da vidi mog sina, Ani sam…
Blic 12.10.2021
Folker Darko Lazić se u razgovoru za medije osvrnuo na svoj odnos sa sadašnjom devojkom Barbarom Bobak, a prokomentarisao je i odnos sa bivšim partnerkama Marinom Gagić i Anom Sević, te pomenuo i svoju decu Lorenu i Alekseja. - Barbara i ja smo dosta… »
Dosta su od mene pravile monstruma! Lazić o bivšim ženama: Marina ne da barbari da vidi mog sina, Ani sam platio celu…
Kurir 12.10.2021
Pevač Darko Lazić progovorio je o odnosu sa svojim bivšima, Anom Sević i Marinom Gagić, deci Loreni i Alekseju, ali i o životu sa novom devojkom Barbarom Bobak. Da li si zbog Barbare izabrao Novi Sad? - Novi Sad sam voleo i ranije, najlepši mi je to… »
Vesti dana »
Teheran: SAD da se uzdrže od novih "vojnih avantura"; Kac preti Iranu: IDF spreman da udari još "većom silom"
RTS pre 45 minutajoš 42 povezane
Apostolović: Narednom godišnjem izveštaju EK o Srbiji pristupićemo drugačije
Insajder pre 4 satijoš 29 povezanih
Država smanjuje akcize na gorivo: Evo da li će i cene na pumpama biti niže
Dnevnik pre 2 satajoš 35 povezanih
Putinova "flota u senci" potpuno uništena: Isplivao novi snimak ukrajinskog napada, poražavajuće brojke za Rusiju (video)
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih
Iran opet brutalno napadnut Pre samo par minuta: Odjekuju eksplozije na svim stranama, SAD gađaju kao bez duše
Večernje novosti pre 1 satjoš 67 povezanih