Povezane vesti
"Dosta su od mene pravile monstruma": Darko Lazić o bivšim ženama i deci: "Marina ne da barbari da vidi mog sina, Ani sam…
Blic 12.10.2021
Folker Darko Lazić se u razgovoru za medije osvrnuo na svoj odnos sa sadašnjom devojkom Barbarom Bobak, a prokomentarisao je i odnos sa bivšim partnerkama Marinom Gagić i Anom Sević, te pomenuo i svoju decu Lorenu i Alekseja. - Barbara i ja smo dosta… »
Dosta su od mene pravile monstruma! Lazić o bivšim ženama: Marina ne da barbari da vidi mog sina, Ani sam platio celu…
Kurir 12.10.2021
Pevač Darko Lazić progovorio je o odnosu sa svojim bivšima, Anom Sević i Marinom Gagić, deci Loreni i Alekseju, ali i o životu sa novom devojkom Barbarom Bobak. Da li si zbog Barbare izabrao Novi Sad? - Novi Sad sam voleo i ranije, najlepši mi je to… »
Vesti dana »
RHMZ izdao posebno upozorenje: Ovo je 5 najugroženijih grupa stanovništva tokom toplotnog talasa
Mondo pre 7 minutajoš 49 povezanih
Hamas pristao da se razoruža posle dogovora sa Trampovim odborom: Koliko je održiv
BBC News pre 7 minutajoš 33 povezane
Novi negativni rekord Kolaković: Dunav na ulazu u Srbiju spušten na minus 136 cm Bezdan prestao sa radom
Dnevnik pre 42 minutajoš 9 povezanih
Đorđević: ZLF će podržati listu koju studentski pokret bude kandidovao na parlamentarnim izborima
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih