"Dosta su od mene pravile monstruma": Darko Lazić o bivšim ženama i deci: "Marina ne da barbari da vidi mog sina, Ani sam platio celu alimentaciju"

Blic 12.10.2021  |  M.A.Š
"Dosta su od mene pravile monstruma": Darko Lazić o bivšim ženama i deci: "Marina ne da barbari da vidi mog sina, Ani sam…

Folker Darko Lazić se u razgovoru za medije osvrnuo na svoj odnos sa sadašnjom devojkom Barbarom Bobak, a prokomentarisao je i odnos sa bivšim partnerkama Marinom Gagić i Anom Sević, te pomenuo i svoju decu Lorenu i Alekseja. - Barbara i ja smo dosta slični, ima mnogo toga, kada bih počeo da pričam - nikad kraja.

Najbitniji je taj neki zajednički jezik i to razumevanje, prag tolerancije koji mi jako odgovara. Bavimo se istim poslom i razumemo se - rekao je Darko, koji se potom osvrnuo na priču koja se danima vrtela u domaćim medijima - da je bivšu suprugu Marinu Gagić navodno varao s koleginom Oliverom Matijević. - Veruješ li ti meni da je istina mnogo gora nego što se priča? Na primer, Olivera u mom životu nije niko i ništa. Marina je moja bivša devojka sa kojom imam dete.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »