Povezane vesti
Janjuš odlučio da se bori za njenu ljubav Zadrugar priznao da ima emocije, a evo kako će se izboriti za nju!
Alo 17.10.2021
Ne zanima ga to što je sad u vezi sa Osmakčićem. U sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara" , pitanje je bilo postavljeno Marijani Zonjić: - Ko te čini srećnom - pitao je Darko. - Pa, Marko, a Jaki me iznervirao jer me zvao sinoć u krevetu, prskao me… »
I dalje postoje emocije?! Tara i Mateja pokušali da prikriju simpatije, ali su ih osmesi odali, evo šta su rekli jedno o…
Alo 17.10.2021
Do kraja rijalitija će možda opet započeti vezu. Nakon što je Tara Simov ušla u petu sezonu "Zadruge", podigla se velika bura oko njenog i Matejinog odnosa. Novinari su morali da postave pregršt pitanja, a jedno pitanje odnosilo se na njihovu… »
Vesti dana »
Fotogalerija: Dramatične scene požara koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 49 minutajoš 65 povezanih
Rhmz izdao najnovije upozorenje: Ovi delovi Srbije su u riziku zbog padavina, evo gde će pasti čak 25 cm novog snega
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Kreće prijava za penzionere za ovu vrstu pomoći: Evo ko sve ima pravo da aplicira - Potrebno je podneti samo ova 3 papira!
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih
Nećeš me više nikada zagrliti ili poljubiti, paliću ti sveću svaki dan posle škole: Potresan govor ćerke Milorada Milinkovića na komemoraciji
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih
U Banjoj Luci obilježavanje 9. januara, neustavnog dana bh. entiteta RS
Al Jazeera pre 31 minutajoš 13 povezanih