Povezane vesti
Da li je život mog zdravog deteta u opasnosti? Novi talas korone ne štedi ni najmlađe, a dokaz za to su deca na…
Blic 19.10.2021
"Mama, ne mogu da udahnem dovoljno, srce mi tuče kao voz i iscrpljen sam i bez snage kao da sam dan i noć bez prestanka igrao fudbal", reči su inače zdravog destogodišnjeg Stefana iz Beograda zaraženog korona virusom. Ipak, ono što je sreća u… »
"Mama, ne mogu da udahnem": Stefan (10) se zarazio koronom i za samo tri dana od potpuno zdravog deteta došao do toga da jedva…
Blic 18.10.2021
"Mama, ne mogu da udahnem dovoljno", reči su desetogodišnjeg Stefana iz Beograda zaraženog koronom, a tako nešto nijedan roditelj ne želi da čuje. Iako ovaj dečak, medicinski gledano, ima lakši oblik kovida i ne zahteva kliničko lečenje, ono sa… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
RTV pre 57 minutajoš 180 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradu policije i da može da prepozna napadača
Novi magazin pre 8 satijoš 24 povezane
Potonuo brod kod Egipta, potraga za preživelima; Ambasador Srbije: Nije bilo naših putnika
RTS pre 2 satajoš 24 povezane