Povezane vesti
"Gledaju me popreko": Potresna ispovest Marije koja je odlučila da se vrati u Prištinu: Komšija je izdavao moj stan 22 godine…
Blic 19.10.2021
Marija Novaković iz Prištine odlučila je da se posle 22 godina izgnanstva vrati u svoj rodni grad. - Nisam se pokajala zbog odluke da se vratim. Ovo je moj grad i osećam se svoj na svome - rekla je Novaković u jutarnjem programu Kurir televizije i dodala… »
Ispovest Marije raseljene iz Prištine: Posle dve decenije ušla je u stan koji su uzurpirali Albanci "Umalo nisam umrla od šoka"…
Večernje novosti 19.10.2021
Marija (desno) sa majkom, Foto privatna arhiva Bili smo u Blacu, Prokuplju i Beogradu, ali se nigde nisam osećala kao ovde, pa zato i želim da se vratim, da budem svoja na svome. Jer, ovde mi je dom, ovde sam ona osoba kakva želim da budem - u dahu kaže… »
Vesti dana »

Izvori Danasa tvrde: Izbori 28. decembra! Vučić sam rekao da će biti pre roka
Nova pre 10 minutajoš 24 povezane

Uživo Odobreno preuzimanje kontrole; Nemačka povukla ključan potez; Jeziva pretnja Hamasa FOTO/VIDEO
B92 pre 25 minutajoš 40 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više, uz crveno upozorenje za nedelju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Uživo razorni udar pogodio punkt plaćenika iz zemalja NATO u Odesi gore i nebo i zemlja, uništeno veliko skladište sa oružjem (foto/video)
Alo pre 4 minutajoš 39 povezanih

Predstavnik Rusije u Savetu bezbednsoti UN: Krivično gonjenje Dodika preti stabilnosti BiH
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih