Повезане вести

Одвратан си ми Далили у жучној расправи са Царом излетело да жели да јој докаже да му је стало до ње!

Одвратан си ми Далили у жучној расправи са Царом излетело да жели да јој докаже да му је стало до ње!

Ало 19.10.2021
Не верује му јер ничим није показао да је за озбиљну причу. Далила Драгојевић и Филип Цар напустили су изолацију накратко, па наставили драму испред, у дворишту, док га је удата задругарка све време пецкала због Филипове… »
Хаос у спаваћој соби Цар изгорео јер му је нестала фотографија с Мајом, Далила изљубоморисала као никад до сад!

Хаос у спаваћој соби Цар изгорео јер му је нестала фотографија с Мајом, Далила изљубоморисала као никад до сад!

Ало 19.10.2021
Драгојевићка је овим показала колико јој је стало да Цара. Далила и Дејан Драгојевић домунђавали су се у гардероберу, јер су њој нестале цигарете, а све то прекинуо је Филип Цар, који је подивљао након сазнања да је неко… »
Ша је швалер Тара Симов оплела по реперу, а ево са којим задругаркама се дописивао док је био у вези са њом!

Ша је швалер Тара Симов оплела по реперу, а ево са којим задругаркама се дописивао док је био у вези са њом!

Ало 19.10.2021
Разочарала се у њега. Тара Симов и Мики Ђуричић су причали испред рехабилитације о актуелним темама у Белој кући. - Ја не бих да се мешам у то, али он ми је друг, па ме је увукао у причу, а овај ме напао како сам ја крив, а… »

Вести дана »