Povezane vesti

Odvratan si mi Dalili u žučnoj raspravi sa Carom izletelo da želi da joj dokaže da mu je stalo do nje!

Odvratan si mi Dalili u žučnoj raspravi sa Carom izletelo da želi da joj dokaže da mu je stalo do nje!

Alo 19.10.2021
Ne veruje mu jer ničim nije pokazao da je za ozbiljnu priču. Dalila Dragojević i Filip Car napustili su izolaciju nakratko, pa nastavili dramu ispred, u dvorištu, dok ga je udata zadrugarka sve vreme peckala zbog Filipove reakcije na založenu… »
Haos u spavaćoj sobi Car izgoreo jer mu je nestala fotografija s Majom, Dalila izljubomorisala kao nikad do sad!

Haos u spavaćoj sobi Car izgoreo jer mu je nestala fotografija s Majom, Dalila izljubomorisala kao nikad do sad!

Alo 19.10.2021
Dragojevićka je ovim pokazala koliko joj je stalo da Cara. Dalila i Dejan Dragojević domunđavali su se u garderoberu, jer su njoj nestale cigarete, a sve to prekinuo je Filip Car, koji je podivljao nakon saznanja da je neko založio njegovu fotografiju… »
Ša je švaler Tara Simov oplela po reperu, a evo sa kojim zadrugarkama se dopisivao dok je bio u vezi sa njom!

Ša je švaler Tara Simov oplela po reperu, a evo sa kojim zadrugarkama se dopisivao dok je bio u vezi sa njom!

Alo 19.10.2021
Razočarala se u njega. Tara Simov i Miki Đuričić su pričali ispred rehabilitacije o aktuelnim temama u Beloj kući. - Ja ne bih da se mešam u to, ali on mi je drug, pa me je uvukao u priču, a ovaj me napao kako sam ja kriv, a nisam ništa uradio… »

Vesti dana »