Povezane vesti
Srpska na pragu sezone gripa: Najugroženiji hronični bolesnici, stariji ljudi i deca
Blic 20.10.2021
Već od avgusta ove godine u zemljama okruženja ima registrovanih slučajeve gripa i može se očekivati da ova sezona bude značajno većeg intenziteta od prošle. Lani u Srpskoj, naime, nije registrovana nijedna osoba zaražena ovim virusom, kaže epidemiolog u… »
Apeluju na masovniju imunizaciju: Već mesec dana u Republici Srpskoj povećan broj obolelih i umrlih od korona virusa
Večernje novosti 20.10.2021
Foto Novosti Već mesec dana u Srpskoj je povećan broj obolelih i umrlih. Dnevno u proseku od korone umire od 15 do 20 osoba, a nadležni apeluju na građane koji se nisu vakcinisali da to konačno i učine. Jela Aćimović, epidemiolog u Institutu za javno… »
Vesti dana »
Veliki požar u industrijskoj zoni Novog Pazara i dalje aktivan, bez ljudskih žrtava
Sandžak haber pre 2 minutajoš 44 povezane
Očekuje nas velika promena vremena, stiže i vetar orkanske jačine: Prognoza RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 56 minutajoš 26 povezanih
Đoković - Van De Zandshulp, uživo: Novak za dlaku izbegao incident, pa osvojio drugi set
Mondo pre 17 minutajoš 44 povezane
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 16 minutajoš 24 povezane
Za rubriku "Verovali ili ne?" Partizan sa četiri različita trenera slavio u Evroligi ove sezone
Večernje novosti pre 2 satajoš 24 povezane