Povezane vesti
Odmah podelila sliku na instagramu: Porodila se Bojana Ordinačev - na svet donela zdravog dečaka (foto)
Večernje novosti 20.10.2021
Foto: Instagram - Ti si bio svugde u mom svemu. Pile moje, pače moje malo… Lavče moje… - napisala je ponosna majka. Bojana je inače zatrudnela u 40. godini, a svog partnera krije od očiju javnosti. Objava koju deli bojana ordinacev (@bojanaordinacev) -… »
Porodila se glumica Bojana Ordinačev: Objavila sliku bebe FOTO
Nova 20.10.2021
Glumica Bojana Ordinačev objavila je danas na Instagramu fotografiju svoje novorođene bebe uz emotivnu poruku. „Ti si bio svugde u mom svemu. Pile moje, pače moje malo… Lavče moje…“, napisala je glumica u opisu fotografije sina i tako objavila da se… »
Vesti dana »
Prvo oglašavanje vlasnika bara koji je izgoreo u Švajcarskoj: Odbio da da intervju, rekao samo da je bar redovno proveravala inspekcija
Dnevnik pre 2 satajoš 30 povezanih
Partizan na dnu, Zvezda ostala na istom - ovo je tabela Evrolige na polusezoni
B92 pre 35 minutajoš 27 povezanih
Ovi detalji tragedije u Švajcarskoj su i dalje misterija: Desetine mrtvih, među nestalima i Srbin Stefan: Šta sve znamo o stravičnom požaru u novogodišnjoj noći (foto, video)
Blic pre 35 minutajoš 59 povezanih
Kiša pljušti u ovim delovima Srbije: Stiže hladni front, evo kada počinje sneg i gde će padati ledena kiša
Telegraf pre 2 satajoš 22 povezane