Повезане вести

Почиње вакцинација Спутњиком из београдског института

Почиње вакцинација Спутњиком из београдског института

Ал Јазеера 22.10.2021
Дозе из београдског Института Торлак од понедјељка ће се дистрибуирати пунктовима широм Србије. Директорица Института за онкологију и радиологију из Београда Даница Грујичић примила је у петак прву дозу вакцине Спутњик В која… »
Спутњик са Торлака добио дозволу за употребу

Спутњик са Торлака добио дозволу за употребу

Политика 22.10.2021
Вакцине спутњик В произведене на Институту Торлак у Београду, данас су добиле дозволу за употребу од националног регулатора Агенције за лекове и медицинска средства, потврдио је за Тањуг министар у Влади Србије Ненад Поповић… »
Велики дан за Србију: Докторка Даница Грујичић прва примила вакцину Спутњик произведену у нашој земљи

Велики дан за Србију: Докторка Даница Грујичић прва примила вакцину Спутњик произведену у нашој земљи

Вечерње новости 22.10.2021
Фото: Н. Скендерија - Све људе, посебно младе позивам да приме нашу Торлакову вакцину. Немојте спасти на то да вас проверавају да ли имате ту неку ковид пропусницу или немате. Зашто да се понижавате? Можете да идете где хоћете… »
Даница Грујичић прва примила Спутњик вакцину произведену на Торлаку

Даница Грујичић прва примила Спутњик вакцину произведену на Торлаку

Н1 Инфо 22.10.2021
Вакцине Спутњик В, произведене на Институту Торлак у Београду, данас су добиле дозволу за употребу од националног регулатора Агенције за лекове и медицинска средства, потврдио је за Тањуг министар у Влади Србије Ненад Поповић… »
Даница Грујичић примила прву српску вакцину Спутњик В

Даница Грујичић примила прву српску вакцину Спутњик В

Дневник 22.10.2021
БЕОГРАД: Директорка Инситута за онкологију и радиологију Србије др Даница Грујичић примила је данас прву дозу вакцине Спутњик В која је произведена на Торлаку у Београду. Грујучић је изразила задовољство због тога што Србија… »
Др Даница одржала реч: Изузетно сам срећна! Морам да признам, чекала сам Торлакову вакцину! Децо, молим вас, вакцинишите се!…

Др Даница одржала реч: Изузетно сам срећна! Морам да признам, чекала сам Торлакову вакцину! Децо, молим вас, вакцинишите се!…

Курир 22.10.2021
Примила прву вакцину Спутњик В произведену у Србији и рекла да није хтела да се вакцинише док не буде произведена Торлакова вакцина. Додала је и да су антиваксери толико далеко отишли да су јој направили и лажну страницу на… »
Торлаков Спутник добио дозволу- др Даница Грујичич прва прима вакцину!

Торлаков Спутник добио дозволу- др Даница Грујичич прва прима вакцину!

У центар 22.10.2021
Вакцине Спутник В произведене на Институту Торлаку Београду, добиле су данас дозволу од националног регулатора Агенције за лекове и медицинска средства, потврдио је Тањугу министар у Влади Србије Ненад Поповић. „Спутник „маде ин… »

Вести дана »