Povezane vesti
"Nisam ga birala sela radi, nego sebe radi!": Ceca žestoko odbrusila svima koji se mešaju u njenu vezu sa Bogdanom
Večernje novosti 22.10.2021
Foto Privatna arhiva Kako prenosi „ Blic“, ona je sada priznala je da se smrzla po dolasku u Beograd, ali i da joj je ovde lepo. - I ovde mi je lepo, ima i ovo svojih prednosti i čari, a kad završim sa snimanjem, uvek imam 4-5 dana odmora, za te… »
Nisam ga birala sela radi, nego sebe radi! Ceca odbrusila svima koji se "mešaju" u njenu vezu s Bogdanom!
Mondo 22.10.2021
Ceca Ražnatović otkrila kako na nju utiču glasine. Ceca Ražnatović otkrila kako na nju utiču glasine. Ceca Ražnatović se poslednjih meseci ne razdvaja od dečka Bogdana Srejovića, osim kada je prinuđena, ali je to vrlo retko, jer on je prati i na… »
Vesti dana »
Vođa navijača Partizana mučio: Mladića?! Jezivi detalji hapšenja u Nišu: Sumnja se da je žrtva silovana!
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 3 satajoš 13 povezanih
Narodna banka dobila upozorenje na sankcije zbog NIS! Jorgovanka Tabaković: To bi značilo blokadu svih plaćanja
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih