Povezane vesti
Majka hrabrost živi u Beogradu: Ovo je Jelena, koja sama izdržava svoje petoro dece! Tražila posao a ne pomoć i milostinju…
Kurir 23.10.2021
BEOGRAD - Ugostio sam u Starom dvoru samohranu majku Jelenu D. sa petoro dece koja je dobila posao gerontodomaćice u Surčinu, čime sam ispunio obećanje koje sam joj dao pre tri nedelje. Prilikom našeg prvog susreta Jelena D. je izrazila želju da joj Grad… »
Majci posao mališanima pomoć firmi: Goran Vesić ugostio Jelenu Dimić, samohranu ženu sa petoro dece
Večernje novosti 23.10.2021
Foto I. Marinković Obećanje koje je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika, dao kada je posetio ovu porodicu ispunjeno je. Tako će "majka hrabrost", kako su nazvali ovu ženu, zahvaljujući pomoći Grada, svojoj deci moći da pruži bezbrižno detinjstvo i… »
Vesti dana »
U Srbiji i danas pretežno sunčano i veoma toplo, temperature do 40 stepeni
Nova pre 3 satajoš 2 povezane
Potrošnja vode u Beogradu blizu rekordne: "Plastični bazeni posebno veliko opterećenje"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Fenerbahče se primakao Ligi šampiona, "dželat" Vojvodine napravio korak ka Ligi Evrope
Nova pre 3 satajoš 1 povezana
Trampova administracija vratila kompanijama 100 milijardi dolara zbog nezakonito naplaćenih carina
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Haos na putevima u Subotici: U devet nesreća povređeno šest osoba, policija iz saobraćaja isključila 44 vozača
Blic pre 3 satajoš 1 povezana