Povezane vesti
Nakon što mu je brat pronađen mrtav, oglasio se Filip Mijatov: Bivši rijaliti učesnik slomljen, nema snage da odgovori! (foto)…
Kurir 24.10.2021
Učesnik rijalitija "Parovi", Dimitrije Mijatov (42) pronađen je mrtav u u ulici Maršala Tolbuhina broj 27, u jednoj pekari, prenose mediji. Inače, Dimitrije je brat Filipa Mijatova koji je takođe bio učesnik rijaliti programa. Filip se oglasio na svom… »
Oglasio se nakon što mu je brat nađen mrtav u pekari: Filip Mijatov: "Nemam snage"
Blic 23.10.2021
Dimitrije Mijatov (42), nekadašnji rijaliti učesnik, pronađen je mrtav u Beogradu, a policija utvrđuje okolnosti njegove smrti. Sad se ovim povodom oglasio i njegov brat, bivši takmičar "Zadruge", Filip Mijatov. - Hvala svima na porukama. Stvarno nemam… »
Ko je učesnik "parova" koji je nađen mrtav U pekari: Imao lažna dokumenta, hvalio se krađama, a brat mu je dobro poznat…
Blic 23.10.2021
Dimitrije Mijatov (42), nekadašnji rijaliti učesnik, pronađen je mrtav u Beogradu, a policija utvrđuje okolnosti njegove smrti. On je pronađen mrtav u jednoj pekari, a u toku je uviđaj. Dimitrije je tokom učešća u "Parovima" ispričao da je bio po… »
Učesnik "Parova" pronađen mrtav: Mijatov preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima
Blic 23.10.2021
Nekadašnji rijaliti učesnik Dimitrije Mijatov pronađen je mrtav u Beogradu. U ulica Maršala Tolbuhina broj 27, u jednoj pekari, u toku je uviđaj zbog smrti Dimitrija Mijatova, kako prenosi "Alo". Mijatov (42) bio je učesnik "Parova", a policija utvrđuje… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 17 minutajoš 85 povezanih
Nikoli pukao film! Jokić isključen, nije želeo da trpi bezobrazluk (video)
Večernje novosti pre 17 minutajoš 55 povezanih
Tragedija Černobilja posle četiri decenije: Dok je sve umiralo, jedna svetinja odolela radijaciji FOTO
B92 pre 1 satjoš 9 povezanih
"Ovo me neće zaustaviti u ratu sa Iranom": Tramp prkosi nakon pucnjave, napadač pred sudom u ponedeljak (foto)
Mondo pre 2 minutajoš 11 povezanih
Vreme danas: Sunčano i vetrovito, najviša dnevna temperatura od 20 do 26 stepeni
Nedeljnik pre 27 minutajoš 10 povezanih