Povezane vesti
"Dao sam joj 600 000 evra, ona je sutradan prekinula saradnju": Mili nikad iskrenije o sukobu sa Cecom
Večernje novosti 26.10.2021
Foto ATA Images Mili i Ceca sarađivali su dugi niz godina i lansirali njene najveće hitove, a pevačica je zaintrigirala sve kada je u Zvezdama Granda otkrila da se sa nekadašnjim prijateljem i saradnikom sada sudi. Ubrzo je ceo slučaj komentarisao i… »
Dao sam joj 600.000 € i sutradan me je otkačila: Mili nikad iskrenije o prekidu saradnje sa Cecom, ovo je razlog?!
Mondo 26.10.2021
Aleksandar Milić Mili progovorio o odnosu sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Aleksandar Milić Mili progovorio o odnosu sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Aleksandar Milić Mili nedavno je u svojoj ispovesti otkrio sve o svom odrastanju i nemaštini u kojoj se… »
Vesti dana »

Niški scenario u Beogradu: I studenti i naprednjaci zakazali skupove za Vidovdan
Vreme pre 2 minutajoš 15 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih

Skupština Srbije nastavila rad: Klinč Bratine i poslanika zlf zbog posete Rusiji, tema i Kinezi, pala prva opomena (video)
Blic pre 8 minutajoš 29 povezanih