Povezane vesti
"Dao sam joj 600 000 evra, ona je sutradan prekinula saradnju": Mili nikad iskrenije o sukobu sa Cecom
Večernje novosti 26.10.2021
Foto ATA Images Mili i Ceca sarađivali su dugi niz godina i lansirali njene najveće hitove, a pevačica je zaintrigirala sve kada je u Zvezdama Granda otkrila da se sa nekadašnjim prijateljem i saradnikom sada sudi. Ubrzo je ceo slučaj komentarisao i… »
Dao sam joj 600.000 € i sutradan me je otkačila: Mili nikad iskrenije o prekidu saradnje sa Cecom, ovo je razlog?!
Mondo 26.10.2021
Aleksandar Milić Mili progovorio o odnosu sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Aleksandar Milić Mili progovorio o odnosu sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Aleksandar Milić Mili nedavno je u svojoj ispovesti otkrio sve o svom odrastanju i nemaštini u kojoj se… »
Vesti dana »

Na snazi narandžasti i crveni meteoalarm: Očekuju se obilne padavine, danas do 13 stepeni
Euronews pre 41 minutajoš 21 povezana

Vučić poručio iz Danske da očekuje uspešan dan na Samitu Evropske političke zajednice
Beta pre 31 minutajoš 16 povezanih

Bajern proglasio Kalinića za Zvezdinog kapitena, Herbert traži put do pobede!
Sportske.net pre 20 minutajoš 17 povezanih

Izraelski ratni brodovi presreli flotilu koja je išla ka Gazi: 'Greta Tunberg i njeni prijatelji su dobro'
BBC News pre 36 minutajoš 10 povezanih

Majami častio Nikolu Jovića sa 62 miliona dolara: Posle Eurobasketa dobio ugovor karijere
Mondo pre 10 minutajoš 11 povezanih