Повезане вести

Кон: Никада нећу заборавити узвикивање 'Менгеле'

Кон: Никада нећу заборавити узвикивање 'Менгеле'

РТВ 26.10.2021
БЕОГРАД - Поводом претњи и увреда које су им упутили противници епидемијских мера и вакцинације, епидемиолог Бранислав Тиодоровић каже да то није очекивао, а Предраг Кон да никад неће заборавити узвикивање ''Менгеле''. "Морам… »
Одбор ССП за здравство осудио протесте испред станова Кона и Тиодоровића

Одбор ССП за здравство осудио протесте испред станова Кона и Тиодоровића

Данас 26.10.2021
Одбор Странке слободе и правде (ССП) за здравство данас је осудио протесе испред станова епидмиолога Предрага Кона и Бранислава Тиодоровића из владиног Кризног штаба и затражио да се са тим одмах престане. ССП је навела да… »
Лончар о протесту испред зграда лекара: Безобразлук, дођите испред мог стана

Лончар о протесту испред зграда лекара: Безобразлук, дођите испред мог стана

Н1 Инфо 26.10.2021
Министар здравља Златибор Лончар је изјавио, поводом протеста противника мера заштите од коронавируса испред зграда у којима живе лекари у Београду и Нишу, да је то "незапамћени беобразлук". „Хоћу да поручим свим тим људима… »
Лончар: Мера даје резултате, продужити је на 24 сата; Протести испред зграда Кона и Тиодоровића безобразлук

Лончар: Мера даје резултате, продужити је на 24 сата; Протести испред зграда Кона и Тиодоровића безобразлук

РТВ 26.10.2021
БЕОГРАД - Мера о увођењу ковид пропусница даје предвиђене резултате, изјавио је данас министар здравља Златибор Лончар и додао да се залаже за то да се та мера продужи на 24 сата. "Ова мера даје жељене резултате, повећава се… »
Ковид пропуснице треба да важе 24 сата: Лончар о новим мера - залажем се да дође до пооштравања

Ковид пропуснице треба да важе 24 сата: Лончар о новим мера - залажем се да дође до пооштравања

Мондо 26.10.2021
Министар здравља Златибор Лончар навео је да се иде ка томе да ковид пропуснице треба да важе 24 сата. Министар здравља Златибор Лончар навео је да се иде ка томе да ковид пропуснице треба да важе 24 сата. Како је рекао, мера о… »
Лончар антиваксерима: Дођите испред мог стана

Лончар антиваксерима: Дођите испред мог стана

Нова 26.10.2021
"Хоћу да поручим свим тим људима који су отишли на приватне адресе доктора Кона и Тиодоровића да то више не раде, јер ни један ни други нису криви за било шта. Они су мој избор за чланове Кризног штаба и иза сваке њихове одлуке… »
Лончар о протестима против Кона и Тиодоровића: "Дођите испред мог стана, ја сам крив за све"

Лончар о протестима против Кона и Тиодоровића: "Дођите испред мог стана, ја сам крив за све"

Телеграф 26.10.2021
- Све искалите на мени, али ми ћемо овде ићи до краја - поручио је Лончар. Протесте испред станова чланова Кризног штаба, Предрага Кона и Бранислава Тиодоровића, министар здравља Златибор Лончар оцењује као незапамћени… »
Претње и увреде Шеклеру и Тиодоровићу због ставова о корона вирусу

Претње и увреде Шеклеру и Тиодоровићу због ставова о корона вирусу

Данас 26.10.2021
Вирусологу Миланку Шеклеру су, због његових ставова о корона вирусу, вакцинацији и ковид пропусницама, упућене претње на друштвеним мрежама. У једном од коментара о његовом гостовању на РТС на Твитеру пише „када видите овог… »

Вести дана »