Povezane vesti
Kad sam se udala za Arkana, svanulo mi je: Ceca otkrila - Više nisam morala ništa da radim
Večernje novosti 27.10.2021
FOTO: Ataimages Pred snimanje nove epizode emisije "Zvezde Granda" pevačica je, odgovarajući na pitanja, pomenula svog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana. - Ja sam kod moje mame morala sve da znam, kuvanje, pa i oko kuće, svega, ali kad sam se… »
Ceci se nije dopalo pitanje o anastasiji: Na snimanje Zvezda Granda došla u crnom, pa poručila: "Ja nisam ćerkin PR"
Blic 26.10.2021
Svetlana Ceca Ražnatović došla je u crnoj odevnoj kombinaciji na snimanje "Zvezda Granda". Pred okupljenim pripadnicima sedme sile dotakla se teme kućnih poslova. - Ja sam kod moje mama morala sve da znam, i oko održavanja i kuvanja i svega, ali kada sam… »
Vesti dana »
(BLOG) Sednica Skupštine o nepoverenju vladi: Aleksić četiri sata nabrajao afere vlasti, Macut objasnio zašto je hrabar, Dačić pustio zvuk "pravog zvučnog topa"
N1 Info pre 57 minutajoš 95 povezanih
Netanjahu za Vašington poleteo pod neobičnim okolnostima, uz pojačane mere bezbednosti
Euronews pre 1 satjoš 44 povezane
Petoro planinara iz Bosne i Hercegovine poginulo na Elbrusu, najvišem vrhu Evrope
BBC News pre 6 satijoš 29 povezanih