Повезане вести
Какав сам ја то човек?! Далила схватила колико је повредила Дејана, па ридала без престанка!
Ало 27.10.2021
Далила Драгојевић није могла да се састави након потресног излагања Дејана. Вратила се у изолацију, али је Филип Цар одлучио да је остави са Јованом Томић Матором. - Смири се, љубави - говорила је Матора. - Јао, шта сам урадила… »
Бесна што јој муж не дозвољава да има љубавника?! Дејан се гушио у сузама због Далилиног понашања, она се жалила Маторој на…
Ало 27.10.2021
Смета јој што пати и плаче. Након што су разговарали Дејан и Далила Драгојевић, он је отишао у пушионицу где је кренуо да шутира ствари и да плаче, док Далила је отишла да се жали Јовани Томић Маторој на све. Задругари су се… »
Удала се за тебе само због тате! Лепи Мића објаснио Дејану како стоје ствари са Далилом, Драгојевић потпуно сломљен
Ало 27.10.2021
Сусрет са реалношћу. Задругари и даље покушавају да смире Дејана Драгојевића, након што је покушао да побегне из Задруге: - Ни у чему је нисам задржавао - рекао је Дејан кроз сузе. - Она се за тебе удала само због тате, веруј ми… »
Вести дана »

Измене и обуставе саобраћаја због војне параде "Снага јединства 2025”: Детаљан списак свих промена
Мондо пре 37 минутајош 17 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Дњепар под руским ударом - више од 10 повређених; Москва одбацује оптужбе Талина о нарушавању ваздушног простора
РТВ пре 57 минутајош 19 повезаних

После свежег јутра, претежно сунчано и топло: У Србији данас до 31 степен
Еуроневс пре 1 сатјош 17 повезаних

Данас велика војна парада Српске војске, празник за очи и душу , ево како ће изгледати и како све можете пратити догађај
Глас Западне Србије пре 2 сатајош 10 повезаних