Povezane vesti
Kakav sam ja to čovek?! Dalila shvatila koliko je povredila Dejana, pa ridala bez prestanka!
Alo 27.10.2021
Dalila Dragojević nije mogla da se sastavi nakon potresnog izlaganja Dejana. Vratila se u izolaciju, ali je Filip Car odlučio da je ostavi sa Jovanom Tomić Matorom. - Smiri se, ljubavi - govorila je Matora. - Jao, šta sam uradila - gušila se Dalila u… »
Besna što joj muž ne dozvoljava da ima ljubavnika?! Dejan se gušio u suzama zbog Dalilinog ponašanja, ona se žalila…
Alo 27.10.2021
Smeta joj što pati i plače. Nakon što su razgovarali Dejan i Dalila Dragojević, on je otišao u pušionicu gde je krenuo da šutira stvari i da plače, dok Dalila je otišla da se žali Jovani Tomić Matoroj na sve. Zadrugari su se okupili oko Dejana… »
Udala se za tebe samo zbog tate! Lepi Mića objasnio Dejanu kako stoje stvari sa Dalilom, Dragojević potpuno slomljen
Alo 27.10.2021
Susret sa realnošću. Zadrugari i dalje pokušavaju da smire Dejana Dragojevića, nakon što je pokušao da pobegne iz Zadruge: - Ni u čemu je nisam zadržavao - rekao je Dejan kroz suze. - Ona se za tebe udala samo zbog tate, veruj mi - rekao mu je… »