Повезане вести
Све су шансе да српска мисица остаје на такмичењу у Египту: Стишава се бура око симбола "велике Албаније": "и надала се да ће…
Блиц 28.10.2021
“Слике са свим знаковима држава постоје, кајем се, али нисам размишљала у том смеру и улазила у дубиозу”, поручила је мисица након што су испливале нове фотографије на којима показује симбол такозване велике Албаније, а касније… »
Србија, Косово, Албанија, историја и симболи: Чији је двоглави орао и зашто се показују три прста
Јужне вести 28.10.2021
Лију Јин и Арменд НиманиИ/АФП виа Гетти Имагес Један орао, две главе и три прста. Не, ово није почетак задатка из математике, већ састојци који су довољни да заљуљају Балкан, без обзира да ли се користе у шали или збиљи, на… »
Мисица која је показала двоглавог орла се укључила уживо у програм: "Уплела сам се у њихову игру, наместиле су ми -…
Блиц 28.10.2021
Власница Мисс Иу компаније, Весна де Винча, истакла је да ће српска мисица Валентина Петровић на крају ипак бити враћена са такмичења, јер је у лошем прихичком стању. - Ја сам у јако незахвалној ситуацији, јер као председница… »
Мисица Валентина пакује кофере! Весна да Винча открила детаље скандала: Стижу нам разне поруке, али народ је стао на њену…
Курир 28.10.2021
Власница Мис ИУ агенције Весна да Винча рекла је да ће мис интерконтинентал Србије Валентина Петровић највероватније бити враћена у Београд након скандала са показивањем двоглавог орла! Валентина Петровић, подсетимо, изазвала је… »
Исповест оца мисице Валентине: "Полудео сам кад сам видео шта је урадила! Ми смо једна нормална српска породица, ја сам био у…
Блиц 27.10.2021
Након фотографија српске мисице Валентине Петровић, која је, позирајући са представницама Албаније и такозване државе Косово на светском избору лепоте у Египту, показала двоглавог орла, симбол "велике Албаније", уследила је… »
Свега јој је преко главе: Српска мисица која је показала симбол "велике Албаније" повукла нови драстичан потез
Блиц 27.10.2021
Праву пометњу на друштвеним мрежама изазвала је фотографија српске мисице Валентине Петровић на којој позира са колегиницама, између осталих и са мисицом Албаније, док рукама показују знак двоглавог орла, што је симбол такозване… »
Вести дана »
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом
Наслови.аи пре 1 минутјош 29 повезаних
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
Данас пре 3 сатајош 25 повезаних
БИРН: И сељаци под надзором - БИА убацивала шпијунски софтвер у телефоне пољопривредника
Н1 Инфо пре 5 сатијош 8 повезаних
Путин: Русија ће силом заузети Донбас ако се Украјина не повуче
Вести онлине пре 21 минутајош 20 повезаних