Povezane vesti
Milan Popović otkrio sve: Severina veštaka ucenjivala s*ksom i zastrašivala ga!
Večernje novosti 28.10.2021
Foto: Printskrin - Prijavila me za taj intervju, prijavila me za nasilje u porodici i za to što je naša veza trajala tri meseca. To je ono što govori da sam nasilnik, to je primer apsurda, za šta se ona smatra žrtvom nasilja u porodici. Zato što sam… »
Uticala na veštaka mafijaškim metodama i s*KS ucenom! Popović raskrinkao severinu a onda šok: Poslao bih joj poruku da se…
Kurir 28.10.2021
Milan Popović je nastavio svoju ispovest o sukobu sa Severinom, i komentarisao je navode da je uticala na veštake u njihovom sudskom postupku za starateljstvo nad detetom. - Prijavila me za taj intervju, prijavila me za nasilje u porodici i za to što je… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 8 satijoš 29 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 8 satijoš 36 povezanih

Partizan iz lošeg ka još gorem, Hibernijan poveo pa tražio penal
Nova pre 10 minutajoš 125 povezanih

Od danas, sve što ide iz Srbije u SAD biće oporezovano sa 35 odsto! Carine stupaju na snagu
Blic pre 11 minutajoš 61 povezana

Sastanak Trampa i Putina sve izvesniji - tema mogući prekid vatre: Da li će im se priključiti Zelenski?
Euronews pre 41 minutajoš 80 povezanih