Повезане вести
Објављен снимак краљице елизабете: Ево како изгледа након што је провела ноћ у болници (видео)
Вечерње новости 29.10.2021
Фото: Принтскрин иоутубе - Јако ми је драго што имам прилику видети вас јутрос, макар само преко екрана - рекла је краљица док је путем видео-линка пратила доделу награде за поезију британском песнику и преводиоцу Давиду… »
Британска краљица добро расположена: Елизабета имала онлајн ангажман док је надгледала доделу медаље за поезију
Блиц 28.10.2021
Британска краљица Елизабета била је данас веома добро расположена, док је обављала краљевски онлајн ангажман, два дана након што је отказала планирано појављивање на климатском самиту ЦОП26 следеће недеље, по савету својих… »
Краљица добро расположена: Елизабета имала онлајн ангажман
Вечерње новости 28.10.2021
Фото: ЕПА - Веома ми је драго што сам имала прилику да вас видим, макар само механички овог јутра - рекла је британска краљица (95) док је надгледала доделу медаље за поезију британском песнику и преводиоцу Дејвиду Константину… »
Вести дана »

Четворо новинара убијено у нападу на војну болницу у Појасу Газе
Радио 021 пре 4 сатијош 31 повезана

Звезда се растала са Немањом Недовићем: Ово је само крај једне епизоде
Спортски журнал пре 9 минутајош 49 повезаних

Стручњаци, пекари и Привредна комора Србије о новим економским мерама: користи и изазови
Наслови.аи пре 14 минутајош 76 повезаних

Народна банка Србије налаже повољније кредите за грађане са примањима до 100.000 динара
Наслови.аи пре 24 минутајош 35 повезаних

Трамп поручио: Сад ће подржати Украјину, желим да се тај рат заврши
Вечерње новости пре 1 сатјош 31 повезана