Повезане вести
Станојевић: Прија нам кад Звезда не победи, али нећемо ни ми добити све
Нова 30.10.2021
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је пред меч са Чукаричким у Суперлиги, да не очекује да ће његова екипа победити све до краја. Партизан тренутно има осам бодова више од Звезде, али и утакмицу више у… »
Станојевић: Нећемо победити све до краја, нема шансе, то је немогуће
Нови магазин 30.10.2021
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је данас да је немогуће да ће његова екипа победити у свакој утакмици до краја првенства и истакао да се црно-бели, и поред бодовне предности, сигурно неће опустити… »
Станојевић искрен: ‘Радује ме пораз Звезде, али ни ми нећемо све победити! (видео)
Хот спорт 30.10.2021
Партизан има све у својим рукама! Уочи дуела 15. кола Суперлиге Србије између Партизана и Чукаричког за медије је говорио Александар Станојевић. ‘Природно је да нам значи када Звезда не победи, као што и њима не значи када ми не… »
Станојевић: Гробари, поздравите Сашу Илића и подржите Партизан
Спортски журнал 30.10.2021
Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је да његов тим чека тежак меч са Чукаричким, а уједно и специфичан због легенде црно-белих Саше Илића, који ће као шеф струке предводити Брђане у Хумској. Меч 15. кола Суперлиге игра… »
Станојевић: Немогуће је да победимо све до краја, Чукарички има стабилност, види се Илићев печат
Вечерње новости 30.10.2021
ФОТО: ФК Партизан Стратег клуба из Хумске је свестан да ће се Партизан негде "оклизнути" пре краја сезоне. - Природно је да нам значи када Звезда не победи, као што и њима не значи када ми не победимо. Њихов кикс нам даје још… »
Станојевић не отписује Звезду: "Немогуће је да победимо све до краја"
Спортске.нет 30.10.2021
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић сматра да његова екипа није у могућности да победи сваку утакмицу до краја првенства. "Парни ваљак" игра у фантастичној форми и без пораза су ове сезоне у домаћим оквирима. Сада… »
Станојевић очекује кикс Партизана: “Нећемо победити све до краја, то је немогуће”
Вести онлине 30.10.2021
Фудбалере Партизана очекује дуел против Чукаричког, можда и најтежи меч у досадашњем делу сезоне (поред дербија), поготово уколико се у обзир узме и притисак због тренутне ситуације на табели. Тренер Александар Станојевић је… »
Станојевић: Немогуће је да победимо све до краја
Моззарт спорт 30.10.2021
“Мало смо разочарани бројем навијача на трибинама”, признаје тренер Партизана. Стандардна прича за Србију: Чим један од два вечита ривала побегне на више од три бода размака, навијачи овог другог почну да се опраштају од титуле… »
Саши илићу је место у Партизану! Станојевић хвали легенду црно-белих и има једну битну поруку за навијаче!
Мондо 30.10.2021
Александар Станојевић је пред меч са Чукаричким највише причао о легендарном капитену. Александар Станојевић је пред меч са Чукаричким највише причао о легендарном капитену. Легенда Партизана ће сада бити на супротној страни… »
Пораз звезде даје додатни импулс Партизану! Станоје спушта лопту: Ми нећемо победити сваку до краја, то је немогуће!
Мондо 30.10.2021
Александар Станојевић не дозвољава црно-белима да полете упркос добрим резултатима. Александар Станојевић не дозвољава црно-белима да полете упркос добрим резултатима. Партизан чува прво место на табели у Суперлиги и имају пет… »
"Биће јако чудно,: до јуче је играо са многима!" Млади ас Партизана за Блицспорт о дуелу против Саше Илића: Нема нам друге…
Спортал блиц 29.10.2021
Фудбалери Партизана и даље сигурно корачају у Суперлиги. Сезона црно - белих протиче у најбољем реду и у Лиги конференција, где су изабраници Александра Станојевић на корак до пласмана нокаут фазу такмичења, што значи… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана