Povezane vesti
Stanojević: Prija nam kad Zvezda ne pobedi, ali nećemo ni mi dobiti sve
Nova 30.10.2021
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je pred meč sa Čukaričkim u Superligi, da ne očekuje da će njegova ekipa pobediti sve do kraja. Partizan trenutno ima osam bodova više od Zvezde, ali i utakmicu više u domaćem prvenstvu, što nimalo… »
Stanojević: Nećemo pobediti sve do kraja, nema šanse, to je nemoguće
Novi magazin 30.10.2021
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da je nemoguće da će njegova ekipa pobediti u svakoj utakmici do kraja prvenstva i istakao da se crno-beli, i pored bodovne prednosti, sigurno neće opustiti. "Prirodno je da ti znači kada… »
Stanojević iskren: ‘Raduje me poraz Zvezde, ali ni mi nećemo sve pobediti! (video)
Hot sport 30.10.2021
Partizan ima sve u svojim rukama! Uoči duela 15. kola Superlige Srbije između Partizana i Čukaričkog za medije je govorio Aleksandar Stanojević. ‘Prirodno je da nam znači kada Zvezda ne pobedi, kao što i njima ne znači kada mi ne pobedimo. Njihov kiks… »
Stanojević: Grobari, pozdravite Sašu Ilića i podržite Partizan
Sportski žurnal 30.10.2021
Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegov tim čeka težak meč sa Čukaričkim, a ujedno i specifičan zbog legende crno-belih Saše Ilića, koji će kao šef struke predvoditi Brđane u Humskoj. Meč 15. kola Superlige igra se u nedelju od 18,30… »
Stanojević: Nemoguće je da pobedimo sve do kraja, Čukarički ima stabilnost, vidi se Ilićev pečat
Večernje novosti 30.10.2021
FOTO: FK Partizan Strateg kluba iz Humske je svestan da će se Partizan negde "okliznuti" pre kraja sezone. - Prirodno je da nam znači kada Zvezda ne pobedi, kao što i njima ne znači kada mi ne pobedimo. NJihov kiks nam daje još jedan impuls da idemo još… »
Stanojević ne otpisuje Zvezdu: "Nemoguće je da pobedimo sve do kraja"
Sportske.net 30.10.2021
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević smatra da njegova ekipa nije u mogućnosti da pobedi svaku utakmicu do kraja prvenstva. "Parni valjak" igra u fantastičnoj formi i bez poraza su ove sezone u domaćim okvirima. Sada im sleti duel sa… »
Stanojević očekuje kiks Partizana: “Nećemo pobediti sve do kraja, to je nemoguće”
Vesti online 30.10.2021
Fudbalere Partizana očekuje duel protiv Čukaričkog, možda i najteži meč u dosadašnjem delu sezone (pored derbija), pogotovo ukoliko se u obzir uzme i pritisak zbog trenutne situacije na tabeli. Trener Aleksandar Stanojević je izjavio da su svi svesni… »
Stanojević: Nemoguće je da pobedimo sve do kraja
Mozzart sport 30.10.2021
“Malo smo razočarani brojem navijača na tribinama”, priznaje trener Partizana. Standardna priča za Srbiju: Čim jedan od dva večita rivala pobegne na više od tri boda razmaka, navijači ovog drugog počnu da se opraštaju od titule. Posle dosta godina… »
Saši iliću je mesto u Partizanu! Stanojević hvali legendu crno-belih i ima jednu bitnu poruku za navijače!
Mondo 30.10.2021
Aleksandar Stanojević je pred meč sa Čukaričkim najviše pričao o legendarnom kapitenu. Aleksandar Stanojević je pred meč sa Čukaričkim najviše pričao o legendarnom kapitenu. Legenda Partizana će sada biti na suprotnoj strani. Saša Ilić će sa klupe… »
Poraz zvezde daje dodatni impuls Partizanu! Stanoje spušta loptu: Mi nećemo pobediti svaku do kraja, to je nemoguće!
Mondo 30.10.2021
Aleksandar Stanojević ne dozvoljava crno-belima da polete uprkos dobrim rezultatima. Aleksandar Stanojević ne dozvoljava crno-belima da polete uprkos dobrim rezultatima. Partizan čuva prvo mesto na tabeli u Superligi i imaju pet bodova prednosti u odnosu… »
"Biće jako čudno,: do juče je igrao sa mnogima!" Mladi as Partizana za Blicsport o duelu protiv Saše Ilića: Nema nam druge…
Sportal blic 29.10.2021
Fudbaleri Partizana i dalje sigurno koračaju u Superligi. Sezona crno - belih protiče u najboljem redu i u Ligi konferencija, gde su izabranici Aleksandra Stanojević na korak do plasmana nokaut fazu takmičenja, što znači automatski i proleće u Evropi… »
Vesti dana »
Pomen premijeru Zoranu Đinđiću: Građani, simpatizeri i stranačke kolege odaju poštu na groblju, Macut sa ministrima položio vence na mestu gde je ubijen (foto)
Blic pre 18 minutajoš 53 povezane
Bitcoin slabi dok nafta ponovo skače iznad 100 dolara zbog rata sa Iranom
Bloomberg Adria pre 53 minutajoš 34 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, IDF tvrdi da je gađan objekat kod Teherana u kojem se razvija nuklearno oružje
Euronews pre 17 minutajoš 40 povezanih
Zahlađenje stiže tačno ovog datuma Todorović objavio prognozu za mart, upozorava - ne pakujte zimske jakne
Blic pre 28 minutajoš 27 povezanih
NBS donela odluku o kamatama: Evo kolika će biti referentna kamatna stopa u narednom periodu
Nova pre 12 minutajoš 22 povezane