Povezane vesti
Da li je glavni greh za podgoricu to što pišem NA srpskom: Milan Knežević, političar i književnik, u razgovoru za nedeljno…
Večernje novosti 31.10.2021
Foto: "Novosti" * Da li me opterećeuje to što u Crnoj Gori nisam priznat kao pesnik i pisac * Kako sam se u romanu "Obala Nesanice" pozabavio fenomenom diktature * Koliko sam korisne građe i autentičnih likova našao upravo na Balkanu Kompletan tekst… »
Glavni greh za podgoricu što pišem na srpskom: Milan Knežević o politici i književnim delima
Večernje novosti 31.10.2021
Foto Privatna arhiva Sve što sam napisao i promucao, bilo je na veličanstvenom srpskom jeziku. Ako je to moj književni greh, onda sam spreman na još jednu robiju. Ovo, u razgovoru za "Novosti", kaže Milan Knežević, književnik i političar, autor romana… »
Vesti dana »
Počela isporuka sirove nafte u Srbiju nakon gotovo 100 dana od početka sankcija koje su SAD uvela NI
Serbian News Media pre 45 minutajoš 29 povezanih
Blokiran Dekanat Filozofskog fakulteta, traži se da Uprava zaštiti profesorku Kleut
Moj Novi Sad pre 25 minutajoš 17 povezanih
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih i preko 120 povređenih
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 62 povezane
Azijska tržišta: Indeksi pali, investitori procjenjuju događaje na Grenlandu i ključne podatke iz Kine
SEEbiz pre 20 minutajoš 62 povezane
Crna nedelja na putevima: sedam osoba poginulo, policija apeluje na poseban oprez zbog početka škole
Valjevska posla pre 2 satajoš 31 povezana