Повезане вести

Срце ме боли, црно ми је пред очима! Филип Цар се пожалио Далили на своје здравствено стање, а она га одувала само једном…

Срце ме боли, црно ми је пред очима! Филип Цар се пожалио Далили на своје здравствено стање, а она га одувала само једном…

Ало 31.10.2021
Скандалозно понашање Далиле и Филипа наставља се из дана у дан, а јавност је шокирана њиховим понашањем у ријалитију. Далила Драгојевић и Филип Цар нису могли да спавају, па су се вратили у Белу кућу и отишли у пушионицу, а… »
Кука на сав глас! Далила очајна након Филиповог изласка из Задруге, не зна више шта са собом да ради, јеца и плаче по имању!…

Кука на сав глас! Далила очајна након Филиповог изласка из Задруге, не зна више шта са собом да ради, јеца и плаче по имању!…

Ало 31.10.2021
Хаос између Далиле, Дејана и Цара недељама не јењава. Далила Драгојевић отворила је душу цимеру Ђолету о односу са Филипом Царем, који је јуче тражио да напусти "Задругу 5", те је изведен са имања. Наиме, Далила није знала где… »
Хронологија љубави са Царем! Задругарка признала Ђолету како је Филип успео да је заведе иако је удата и када су се родиле…

Хронологија љубави са Царем! Задругарка признала Ђолету како је Филип успео да је заведе иако је удата и када су се родиле…

Ало 31.10.2021
Хвала Мартини што нас је ставила у изолацију. Далила Драгојевић је данас са Ђолетом Краљем поразговарала у пушионици и овом задругару открила како је почела њена љубав са Филипом Царем. Испричала му је да је све кренуло од… »
Далила ме никада није волела, били су у праву Дејан искрено о жениној прељуби: Ја сам продан, нико и ништа!

Далила ме никада није волела, били су у праву Дејан искрено о жениној прељуби: Ја сам продан, нико и ништа!

Ало 31.10.2021
Највише га је погодило то што је чуо да његова још увек законита супруга жели породицу са Царем. Дејан Драгојевић открио је како се сада осећа, када су Далила и Филип Цар званично у вези. Он је истакао да му је сваког дана све… »

Вести дана »