Povezane vesti
Srce me boli, crno mi je pred očima! Filip Car se požalio Dalili na svoje zdravstveno stanje, a ona ga oduvala samo jednom…
Alo 31.10.2021
Skandalozno ponašanje Dalile i Filipa nastavlja se iz dana u dan, a javnost je šokirana njihovim ponašanjem u rijalitiju. Dalila Dragojević i Filip Car nisu mogli da spavaju, pa su se vratili u Belu kuću i otišli u pušionicu, a ona nije mogla više da… »
Kuka na sav glas! Dalila očajna nakon Filipovog izlaska iz Zadruge, ne zna više šta sa sobom da radi, jeca i plače po imanju!…
Alo 31.10.2021
Haos između Dalile, Dejana i Cara nedeljama ne jenjava. Dalila Dragojević otvorila je dušu cimeru Đoletu o odnosu sa Filipom Carem, koji je juče tražio da napusti "Zadrugu 5", te je izveden sa imanja. Naime, Dalila nije znala gde se njen ljubavnik… »
Hronologija ljubavi sa Carem! Zadrugarka priznala Đoletu kako je Filip uspeo da je zavede iako je udata i kada su se rodile…
Alo 31.10.2021
Hvala Martini što nas je stavila u izolaciju. Dalila Dragojević je danas sa Đoletom Kraljem porazgovarala u pušionici i ovom zadrugaru otkrila kako je počela njena ljubav sa Filipom Carem. Ispričala mu je da je sve krenulo od trenutka kad je Car priznao… »
Dalila me nikada nije volela, bili su u pravu Dejan iskreno o ženinoj preljubi: Ja sam prodan, niko i ništa!
Alo 31.10.2021
Najviše ga je pogodilo to što je čuo da njegova još uvek zakonita supruga želi porodicu sa Carem. Dejan Dragojević otkrio je kako se sada oseća, kada su Dalila i Filip Car zvanično u vezi. On je istakao da mu je svakog dana sve lakše i da će pregurati… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas i vremenska prognoza u Srbiji od 10. do 17. avgusta 2025
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 32 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i reakcije međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 35 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom upisnom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
Nedeljnik pre 27 minutajoš 17 povezanih

Veliki požari kod Splita i u Crnoj Gori ugrožavaju objekte, angažovane brojne vatrogasne ekipe
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 15 povezanih